GC 2008: Elkészült a Crysis Warhead

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Befejeződtek a Crysis Warhead munkálatai: a magyar fejlesztésű produktum szeptember 12-én kerül a boltok polcaira exkluzív multiplayer-tartalommal.
Befejeződtek a Crysis Warhead munkálatai: a magyar fejlesztésű produktum szeptember 12-én kerül a boltok polcaira exkluzív multiplayer-tartalommal.



Psycho őrmester bőrébe bújva élhetjük újra hamarosan a Crysisban történteket, ráadásként az új játék sokkal betegebb is lesz elődjénél. Crysis Wars néven külön multiplayer játékot csomagolnak a készítők a Warhead lemeze mellé, ami pedig a gépigényt illeti... nos, az ígéretek szerint azon is sikerült kissé finomítani. Rajongóknak kötelező darab lesz a Crysis Warhead, az tuti!
16.
16.
85dnfpaID
csáztok, nemtom ti hogy vtok vele, én ugyan még nem vittem végig a crysist, de várom a warheadet:P Az igazság az, hogy nem rajongok a Crysisért, többet vártam töle, kicsit FarCry klón is, de amitöl nagyon elment a kedvem, hogy mindíg 1 óráig kellet keresni a kiutat stb. abból a barlangbol amibe azok a zöld nyálkás űrlényféleségek vannak. Nekem nem az a játék, mikor a 200km/hval száguló nyálkás trutyit kell épp hogy eltalálnom hogy megdögöljön, mikor amúgy is kevés a lőszerem. Nekem az a játék mikor emberek ellen harcolok (ez az én véleményem csak). Nagyon szép a táj, de mire megyek vele ha 10 robotszörny vagy nyálkás g*ci jön felém, emmellet azt se tudom hova kell mennem. Nekem őszintén szólva a Cod4 jobban tetszik, de a nanoruha meg a fegyó tuning tényleg remekül sikerült!!!! És gratulálok a grafikáért is a fejlesztőknek ;)
15.
15.
Ne4ndR
8: ? nem ugyan azok a küldetések lesznek benne... ez kb olyan hozzászólás volt mint hogy minek stalker clear sky? ugyan az mint a sima stalker...
14.
14.
laca009
13.
13.
felegyi
12# Inkább őrült lesz, mint beteges!
12.
12.
Teuton
Azért kérdezem, mert volt már hogy hozzászólásból alkottak megelőző játékleírásokat...

Pl.:

1: remélem beteges lesz...

2: azt hallottam beteges lesz...

3: állítólag beteges lesz...

4: őrült lesz...
11.
11.
Teuton
Csak úgy kíváncsiságból, megerősitették a készítők hogy beteges lesz?
10.
10.
elite_hun
9: ja de azért vannak apróbb változtatások mintpéldául egyszerre 2 mini smg is tudunk fogni
9.
9.
K3nz0
Én épp a hétvégén fejeztem be a Crysis-t. Elsőre kissé csalódtam benne,mert eléggé Far Cry klónnak tűnt, kissé modernebb grafikával. Ugyanolyan pálmaszigetek, ugyanolyan hajók, csónakok, járművek satöbbi. Akkor kicsit félretettem, de most megint elővettem, és meg sem álltam a végéig. Érdemes volt neki új esélyt adnom, nagyon tetszett, jól rá lehet hangolódni. A nanoruha extráit a végén az ember már reflexből kapcsolja, az elején még keresgetni kell, hogy mit is akar vele csinálni az ember, vagy egyszerűen elfelejti használni, a végén már szinte pusze kézzel aprítottam az ellenséget, és késztetést éreztem, hogy ezzel a megszerzett rutinnal azonnal újrakezdjem, hogy az elején a kétbalkezeskedéseket profin tudjam lekezelni.

A Warhead trailerét elnézve ez tényleg csak egy más szemszögből bemutatott Crysis lesz, semmi változást nem vettem benne észre.

Majd meglátjuk. Mindenesetre alig várom, hogy kidobják, és kipróbálhassam. És persze a Far Cry 2.-t is..

...bár filmet nem kellett volna csinálni belőle. Legalábbis nem ilyet, mint ami lett belőle. Szerintem a címén kívül más nem közös a játékban, és a filmben.

Node ez a blog most a Crysis Warhead-ről szól.

Hajrá, hajrá!
8.
8.
webadam
Szerintem felesleges ez a játék ugyanazt eljátszani újra de ez csak az én véleményem.
7.
7.
laca009
na itt egy ingame video és egy interju is www.youtube.com/watch?v=VqqirOazyJA



és itt a trailere (a crysis wars-é) www.youtube.com/watch?v=7a3ZB_ujUN4
3.
3.
Dcrysis02
Hát a gépigényt szinte alig változott ha nem semmit.És ez akkor nem azt jelenti hogy kisebb gépeken elindul,hanem hogy azon a gépigényen simábban fut kevesebbet vagy nem fog akadni.
3.
3.
laca009
lehet hogy ez is ugyan ugy mint a wolfenstein enemy territory a return to castle-hoz volt csomagolva oszt ma már ingyn lehet játszani közötük vok:D
3.
3.
Optimus Prime
Egy multis demóval majd megdobthatna minket az EA. Mert kíváncsi lennék az milyen, a teljes játék megvétele előtt.
2.
2.
young buck
"kissé finomítani" hát kiváncsi leszek!:)
1.
1.
MetalLord
na én az alappal se jáccottam, csak haveromnál, de most lehet minden megváltozik..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...