GC 2008: NFS Undercover fényképek és rajzok

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 23.
  • Képek
Link másolása
Nagy a hájp a Need for Speed: Undercover körül. Néhány behind the scenes fotó kíséretében ezúttal új rajzok érkeztek - hivatalos gameplay videó viszont továbbra sincs.
Nagy a hájp a Need for Speed: Undercover körül. Néhány behind the scenes fotó kíséretében ezúttal új rajzok érkeztek - hivatalos gameplay videó viszont továbbra sincs.

Fentebb az élőszereplős betétek forgatásáról láthatunk néhány pillanatképet - ezeken azt érdemes meglesni, hogy milyen verdák kapják majd a főszerepet. Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, az az alul látható szép nagy adag tervrajz. Ha a képeken látható ötletek legalább fele bekerül a játékba, akkor bizony igen izgalmas lesz az új Need for Speed város - csak nehogy megint mellényúljanak a tisztelt urak!

Ugrás a galériához

11.
11.
LonGleY
Szerintem meg a legnagyobb bajuk az volt, hogy hihetetlenül bugyuták voltak, a GRID után még a Flatout 2 is árkádnak hatott, nemhogy az NFS-ek. Ha ezt a vonalat folytatják, akkor ez is komolytalan marad, hiába próbálják élővideókkal meg erős marketinggel eladni majd.
10.
10.
$how
Háth,ez se NeedForSpeed lesz...már 2003-óta nincs NFS. R.I.P
9.
9.
k_mark93
Nah végre belehúztak,a mostani NFS-ek tényleg silányak voltak,csak úgy egyszer megnézted kipróbáltad azt annyi,de most szerintem más lesz....reménykedjünk!!!:)
8.
8.
d15a5t3r
Pazar verdák!!! És nagyon hangulatosak a képek, hajrá EA, legyen végre 1 jó NFS-ünk!
7.
7.
Batri
5: jaja... AUDI R8 bjútifúúúúúúú T_T
6.
6.
MetalLord
Kéne az a garázs :)

Amugy sztem nagyon állat lesz ez a játék! Végre egy jó a Pro street után...
4.
4.
Binder
Hát ami a hivatalos oldalon van, az nem gameplay videó?

http://www.needforspeed.com/undercover/home.action
4.
4.
FNorberto
3.
3.
popely16
Nem rossz verdák a forgatáson
2.
2.
wolfpack92
nekem nagyon tetszenek a képek. végre meglátták azt a készítők hogy az előző nfsekben nem volt sok változatosság. ebbe szépek a helyszínek, engem a kedvenc nfsemre, az u2-re emlékeztet =) már csak a vezetési élményt kéne pont jóra eltalálni. remélem nem próbálkoznak megint szimulátorral, mert az nfs-eknek nem az adja a hangulatát hogy a kanyart 60nal kell bevenni, meg amúgyis a pro streetben eléggé elkúrták szerintem ezt és jobb ha visszatérnek a gyökerekhez ^^ remélem jó game lesz

1.
1.
laca009
bár csak mindig igy első lennék a battlefield heroes oldalon is egy hírnél csak ott kiszámíthatatlan de jó lenne mert kapnék béta key-t xD

jók a képek remélem a játék is ilyen jó lesz:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...