GC 2008: Mirrors Edge - ideiglenesen PS3 exkluzív

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 24.
  • Pletyka
A SCEE fejese, David Reeves elárulta, hogy az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Sony masinájára, s csak később készül el a többi verzió.
A SCEE fejese, David Reeves elárulta, hogy az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Sony masinájára, s csak később készül el a többi verzió.


A Mirrors Edge elhozza a játékosoknak parkour stílust, amelynek köszönhetően hatalmas épületek tetején ugrálhatunk a szépséges Faith bőrébe bújva. A játék hivatalosan PC, PS3 és Xbox 360 platformokra lett bejelentve, ám úgy tűnik, a Sony konzoljának tulajdonosai előbb élvezhetik a mókát, mint a többiek. A SCEE elnöke, David Reeves egy interjúban elárulta, hogy a Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Playstation 3-ra, ami annyit jelent, hogy előbb erre a konzolra készítik el a játékot és csak később kerül kiadásra a többi verzió. Az Electronic Arts még hivatalosan nem erősítette meg az úriember által elmondottakat.
24.
huszti
Talán lesz benne exklúzív cucc...nem?
23.
Dcrysis02
Nem lesz exklúziv.A fejlesztőknek lövésük sincsen miért mondta azt.Már hivatalos.
22.
ATi0021
Az EA meg ezt mondta: "Mirror s Edge will be shipping this winter on PS3, XBOX360 and PC. Mirror s Edge will not be a timed exclusive for PS3." Vagyis minden platformra egyszerre jön. :D
21.
Vincenzo
23: az MS meg a R*-t vette meg kilóra szal ennyi erővel hatalmas orgiákat lehetne rendezni hamár bekapásról van szó....
20.
coderman
Kapja be a Sony amiért megvette a DICE-ot kilóra :S:S
19.
LiMiT
Apjuk fa$z4't!! Ennyi a hozzá fűzni valóm!! -.- :D
18.
laca009
4 te el se olvastad a hírt az van írva hogy A PS+_ASOKNAK ELÖBB JÖN A MIRROR'S EDGE TE NooB
17.
lac15
15.

lool ez fáj

akkor ne játszál mgsel se(neved alapján biztos fan vagy)

mert abban meg csávó van és mivel te nem vagy langyi(ebbe nem vok biztos XDXD najó csak vicceltem:D) ne nézd a fiukat

ez kb ilyen....

16.
webadam
A hely biztos nem kevés ha egy GTA-nak elég vol.Szeritnem a Sony dobta meg egy kevés pénzel a Dice-t vagy az EA-t.
15.
Asher
A fő fejlesztési platform a PS3. Előbb erre készítik mert a Dice-s srácok/csajok jobban szeretik a Ps3-mat, utána onnan portolják a többire.. (Meglepő, de igaz vannak akik még tudnak programozni.)
14.
Glek
15: Csak a félszemű japán huligánokat mi? :D (nicked alapján ;))9: Az hogy nehéz programozni, elég leegyszerűsített kifejezés. :) Én a kevés helyre tippelnék a DL lemezen.
13.
mgsboy
10: egyetértek! de legalább lenne rendes hosszúhajú, nem bombázora gonndolok hanem egy másik rendes csajra... mért kell egy japán rövidhajú ku.vával lennünk??? vagy akkor lehessen választani karaktert! ugy jobb lenne!!! és épp ezért nem fogom megvenni a játékot mert nem támogatom a japán csajokat..

12.
dareal
annak aki nem tudná SCEE = Sony Computer Entertainment Europe
11.
girgosz
Állítólag PS3-ra idén, PC, 360 jövőre. De várjunk a hivatalos verzióra.
10.
felegyi
8# Alig ha! Előbb x360 utána PC és PS3 a sorrend. Lásd: BioShock, AiTD...
9.
Csoola
#7: nekem csak az a bajom Faith-el h valami ÓTVAR RUSNYA XD ügyi de legalább ne mutatnák, én tuti leugrok vele a háztetöröl ha kiraknak elé valami tükrözödö cuccot XD
8.
westZsolt
ennyi arrol hogy nehéz programozni, akkor az x-eset csinálnák -.-'
7.
elite_hun
Általában egy csomó játék előbb jön PS3-ra de a boxos meg a PC-s verzióba raknak valami pluszt (de gondolom itt nem lesz plussz tartalom)
6.
Optimus Prime
A fenébe. Ettől féltem, de egy csúszás még mindig jobb, mint a soha.

Ugye nincs rá esély, hogy elhagyják a PC-s verzió megjelenését?Nem értem egyébként egyeseknek mi a baja Faith-fel. Bár megrögözött szokásom, hogyha valamit sokan fikáznak nekem annál jobban tetszik. :)
5.
Glek
Watto, hasonló érzések merültek fel bennem is... :D Aki ezt a figurát megalkotta, az egy kitekert ízlésű nem is tudom mi. :)

Annyira nem izgat, ha késik... Jónak tűnik meg minden, de engem az elején azért izgatott nagyon mert voltak pletykák egy teljesen új irányítási metódusról, végülis ugyan úgy irányítod ahogy a többi FPS-t csak sokkal interaktívabb a karaktered a környezettel. Attól félek nehogy uncsi legyen egy idő után a folyamatos rohangászás meg ugrálás. De a DICE-os fiúkban még mindig bízunk. :)
4.
Gamu92
Ez hülyeség, mind a 3 verzió egy időben jelenik meg!
3.
laca009
utálom miért mindig a konzol az első legalább a half life 2 elöbb volt pc mitn xbox-on...
2.
watto
"a szépséges Faith bőrébe bújva"lol...amúgy ez elég nagy kibaszás :D de mindegy, máskor meg a PS3-as verzió késik... lásd Bioshock
1.
wolf15
De mennyivel később???

Ne szivassanak már...:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...