Novemberben érkezik az X360 új kezelőfelülete

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 25.
  • Érdekesség
Az idei E3-on a Microsoft konferenceiáján bemutatták az Xbox 360 új kezelőfelületét, amely új élményt nyújt a népes felhasználói tábornak.
Az idei E3-on a Microsoft konferenceiáján bemutatták az Xbox 360 új kezelőfelületét, amely új élményt nyújt a népes felhasználói tábornak.


Az új Xbox Experience, a megújult Dashboard számos újítást tartalmaz a játékosoknak. Ide sorolható a 3 dimenzióban pompázó kinézet, valamint a kibővített lehetőségek tárháza. Ráncfelvarráson esik át a játékokat gyűjtő rész, valamint új online lehetőségek is várnak a játékosokra. A megannyi új funkciót tartalmazó frissítés novemberben érkezik.
22.
Giga0509
jah mer nem yó a netem live-hoz (1enlőre) ezért örülnék ha vhogy ellehetne érni máshonnan is mint a live.
21.
Metal fiú
jólenneha Pcről is lehetne le szedni
20.
Giga0509
új játékokon is rajta lesz?vagy pc-ről le lehet majd tölteni?
19.
Malazia
Szeretnék egy kérdést feltenni...

Relative mekkora az esély,hogy elszáll a kedves warezoló felhasználó,ha megérkezik a kötelező dashboard-frissités ideje??

Mert valjuk be őszintén, sok embert fog érinteni a dolog..van erről valami információja valakinek?
18.
Rod
De ügyesen lopja mindenki a Nintendot :)
17.
Chamillionaire
Gyerekek hogy kell játékot lementeni???és mielött valaki belém kötne azért nemtom mert nemrég van x-box-om és még általánosba járok tehát nem perfetk az angolomelőre kösz!!:...
16.
Xabinho87
Pezsgő: Ha rámented az a játék méretének 100%. A GTA IV esetében ez 6,59GB.
15.
Pezsgõ
Ha rámentesz egy gamet akkor az mennyit foglal?
14.
FNorberto
Az install az 100%.De azért valamennyire van köze a meghajtónak a 3led-hez,mivel elég szerencsétlen módon a GPU a drive alatt kapott helyet.És a drive is termel hőt,de az még önmagában nem veszélyes.
13.
ATi0021
17: Még szép hogy le lehet a régebbiekhez is. Egyedül a warezoloknak lehet vele gondja.
12.
maxxtro
és ezt az uj Dashboard-ot majd le lehet tölteni liver-ről??? vagy az uj kiadású gépekben lesz?
11.
ATi0021
Nem vagyok jó véleményen az új Dashboardról, de végül is elfogadom. Tényleg lesz benne jó dolog is. Pl az install lehetősége. Így csökken a gép hangja is. Olvastam lent mint kérdést, hogy a bannolt gépeken is fent lehet-e. Hát én egészen más olvastam külföldi oldalon. Ha jól értettem a szöveget akkor a frissítés felismeri a bannolt, flashelt gépet és nem megy fel rá. Igaz ettől még megtörhetik.
10.
Foxhound1980
Sajna semmi köze nincs a 3 lednek a meghajtóhoz. A 3led GPU probléma elősorban aminek következtében a mag felenged az alaplapról.
9.
onikage
Szerintem ha a vinyóróról olvas a box akkor a három ledes problémák(túlmelegedés) is kevesebbek lesznek mert nem dolgozik a gép akkora teljesítményen!De ez csak az én véleményem mint sima gamer és nem mint szakember!
8.
Daks
az se ritka, hogy friss jatekmegjelenesek lemezeire is rarakjak az ilyen updateket, ugyhogy szerintem a bannoltaknak se kell parazniuk. a vinyora masolas igaz, de bent kell lennie a lemeznek, csak eppen nem porgeti a gep, hogy ne kopjon a cd olvaso.
7.
Adamoooo77
Fnorberto: télleg fellehet majd rakni játékot a vinyóra, vagy csak gondolod? me az nekem is teccene
6.
laca009
biztos fizetös lesz mert microsoft ha már egy patchért meg online play-ért kérnek pénzt akkor biztos ez is de lehet hogy nem mert ez egy önálló frisísés lesz azonnal fel telepedik ingyn oszt kész menyéé xD
5.
shadow16
akit letiltottak a liverol az hogy jut hozzá ehhez?
4.
luxx
Faxa lesz ez az új kezelőfelület !
3.
FNorberto
Persze hogy nem fizetős.Reméltem elöbb jön.Fel lehet másolni a game-eket a winyóra, és onnan futtatni,persze az elején megpörgeti a lemezt hogy ott van-e,de utána csendben marad.Szóval a GTA IV pop-up-jának vége lesz:D
2.
Daks
a firmwaret nem a memoriakartyan/vinyon tartolja a gep, ugyhogy ne parazz :)
1.
huszti
hány mega lesZ? remélem eléfr a saros 256 mb-os izén :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...