Leállították a The Dark Knight fejlesztését?

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 28.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák érkeztek a The Dark Knight játékadaptációjával kapcsolatban: az Australian Gamer értesülései szerint a játék fejlesztését leállították.
Újabb pletykák érkeztek a The Dark Knight játékadaptációjával kapcsolatban: az Australian Gamer értesülései szerint a játék fejlesztését leállították.



A játékot a Pandemic ausztráliai kirendeltsége fejlesztette évek óta, ám miután a munkálatok egyre költségesebbek voltak, eredmény pedig nem igazán volt, a The Dark Knightot törölték, a csapatot pedig feloszlatták. Mindez persze erős pletyka, hiszen a másik oldalon állandó ígéretek hangzanak el az új játékról, melynek megjelenése a filmmel együtt lett volna esedékes. A Pandemic vezetősége nem erősítette meg a híreket, de mégis elképzelhető (és inkább reménykedjünk ebben a verzióban), hogy azért késik új kedvencünk játékváltozata, mert másik stúdió fogja befejezni a projektet.
8.
8.
demon68
nem kell játék a filmből, nem akciófilm volt, ne csináljanak belőle akciójátékot. drámára játékformában senki nem kíváncsi. dolgozzanak csak a másik batman játékon. nem azért mondom mert nem tetszett a film, sőt, nagyon tetszett, de filmként, nem kell egy szar játékadaptáció belőle. szerintem a Lost-játék se volt jó.
7.
7.
watto
a Lost játék jóvolt :)
5.
5.
gringos
az előző Batman játék elég jó volt, bízom benne, hogy nem állították le
3.
3.
maxy182
Jobb is h leállították... A tapasztalatok alapján biztos bukta lenne... Nem szoktak normális játékadaptációkat csinálni...
3.
3.
maxy182
Bocs, filmadaptációkat... Elírtam... :$
2.
2.
Giga0509
Remélem nem tiltották be.
1.
1.
vergil
bazze a film már régóta kijött ez meg még seholse van máskor meg már a játékot elöbb kiadják mint a filmet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...