Gears of War 2 - a PC-s verzió elmarad

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gears of War 2 dizájnere, Cliff Bleszinski egy interjúban elárulta, hogy a sorozat Xbox 360-ra van tervezve, ezért nem lesz PC-s verzió a második részből.
A Gears of War 2 dizájnere, Cliff Bleszinski egy interjúban elárulta, hogy a sorozat Xbox 360-ra van tervezve, ezért nem lesz PC-s verzió a második részből.


Elmondása szerint a Microsoft konzoljára készült a játék eredetileg, így szeretnének csak arra koncentrálni, nem pedig egy PC-s verzió készültére. Cliff szerint ez alkalommal nem fognak időt szakítani a portolásra, hiába szeretné rengeteg játékos. Vajon ehhez hozzájárult az is, hogy viszonylag rossz értékeléseket kapott a játék első részének személyi számítógépekre szánt változata? Vagy csak egyszerűen eljátszák, amit az első rész esetében is, és később elkészítik a számítógépre szánt változatot? A választ egyelőre nem tudni, ám annyi biztos, hogy egy darabig nem számíthatnak arra a PC tulajok, hogy a Gears of War 2-vel fognak játszani.
116.
116.
killi
127# És sajnálnám is , mert nagyon jó kis játék, de ezért biztosan nem veszek Xbox-ot...:S
115.
115.
killi
Ez önmagában ellentmondásos, ugyanis az első rész is Xbox-ra van tervezve :D, mégis -igaz jóval később-de kiadták pc-re is.

Nem tudom pontosan de gondolom legalább annyian játszanak pc-n mint más platformokon, tehát szerintem nem hagyják ki azt a ziccert hogy pc-re kiadják. Mivel az feltehetőleg iszonyatos bevétel kiesés lenne.
114.
114.
bitbandita
125: igen, az első két rész... de nem a 3.! A Microsoft két részre kötött szerződést az Epic-el, így a 3. részt nem akadályozza semmi, hogy multiplatform legyen. Pénz beszél, kutya ugat mondják, és nem nehéz rájönni, hogy mekkora bevételt hozhat a kiadónak, ha nem csak a box, hanem a ps és pc tulajoknak is el tudja adni a "termékét".
113.
113.
Fight!
LITE-ON DRIVE-ot már flashelnek??? Nekem ez új.... mert én ezt ne mtudtam... küldj már linket hát ha lesz időm megézni.... de ha már flashelik akkor az jó végülis.... de hát nah honna tudhatnám... nem nagyon érdekel..... se időm se energám nincs ah ilyen fosokkal foglalkozzak xD Néhányszor van.... azt szeva.... Nah üdv all
112.
112.
watto
K2 The Highest bocsi nem neked, hanem az alattad lévőnek :D 115-nek
111.
111.
bitbandita
Ez az egész felhajtás annak is köszönhető, hogy az Epic - pontosabban a cikkben is szereplő Bleszinski úr - nagyon megsértődött azon, amiért a PC-s verzió értékelése nem az általa várt eredményt hozta (magyarul lehúzták), ennyi. Amúgy meg a 3. résszel megszűnik a Xbox kizárólagossága, az már multiplatform lesz, szal még PS3-ra is meg fog jelenni...
110.
110.
bitbandita
113: mert egy primitív barom...
109.
109.
eÐ3M
108.
108.
watto
116: a lite-on rég nem probléma szal ... jobb lenne ha utánajárnál
107.
107.
Vikitiki
pedig nagyon jó volt az első rész is
106.
106.
Fight!
Jah vegyetek X360-at úgy is LITE-ON DRIVE-osok!!!!

am én sem értem mi ez a vita de nem is érdekel... :-)

Sok kis takony jön fajtalankodni XD
105.
105.
Giga0509
Mivel ezen az oldalon minden platformról vki beszól a másiknak...pc,X360,ps3 mindig van vki köztük aki beszól a másiknak h yól beszopta :D én csak 1x 2x de akkor csak visszavágok,nem hagyom annyiban :D
104.
104.
Shadowsomi
én csak azt nem tudom felfogni, hogy ha vmi játék nem jön pc-re és boxra meg igen, akkor vmi konzolosnak miért kell egyből kommentelni, hogy: "haha de jó hogy nem jön pc-re". az neki miért jó?!?!?!?! ő úgyis megkapja, az meg már hol érdekli, hogy a pc-sek meg nem?
103.
103.
Giga0509
Az h pc-n könnyebb fps-el játszani az nevetséges...ugyanolyan könnyű konzolon.Különben ha olyan jó az fps pc-n akkor játszatok azzal a pár régi játékkal úgy se jön sok rá :D
102.
102.
Gael
azt hittem,hogy ilyen ertelmetlen,szegyenteljes Konzol-PC keresztes hadjarat csak a GSO-n van,mivel ott uzleti okokbol nem bannolnak,tevedtem.Szegyen ami itt is megy
101.
101.
Pain
Asszem, akkor ahelyett, hogy vennék új PS2őt vagy megcsináltatnám a régit, veszek egy 360at, úgyis lesz árcsökkenés, azt mivel b@szok az MSre + PS3ra épp elég venni játékot, ezért flash azt torrent a boxhoz!!!!
100.
100.
huszti
Akkor szerintem ezt be lehet fejezni. MOST. Nem lesz oszt kész. Ez van...bele kell tőrődni, sajnos nem mi döntünk erről, hogy lesz-e vagy sem. Hiába mondjátok, hogy pedig pc-n jobb az fps, meg a többi. A fejelsztőket nem érdekli. Az 1-et is azért adták ki pc-re, hogy utánna biztos legyen a csábítás a kettőre, aztán jön a marketing fogás, hogy nem jön pc,re, így vegyél boxot.
99.
99.
Shadowsomi
sztem senki sem mondta, hogy csak egérrel lehet jól nyomni az fps-eket. de egérrel JOBBAN lehet nyomni. a másik meg, hogy a pc-nek az a varázsa, hogy előtte kell ülni?!?!?!?! nah meg boxra is lehet egeret és billentyűzetet csatlakoztatni.
98.
98.
Menyus911
105: szerintem meg ébredj fel... az többet ér... A PC = All in One... ennyi!
97.
97.
Metal fiú
96.
96.
laca009
:P ennek én nem hiszek mindig ez van hogy fu most nem lesz pc-re oszt mégis
95.
95.
Shadowsomi
a joyal senki se jöjjön hogy amiatt jobbak az autós játékok konzolra, mert azt pc-re is lehet csatlakoztatni, a headshotot meg joyal sokkal lassabban adod le mint egérrel még ha isten király vagy akkor is ( nekem is van konzolom, szeretem azt is, de azon csak verekedős játékokkal játszom mert az fps-ek eléggé élvezhetetlenek, legalábbis pc-n fényévekkel jobbak)
94.
94.
felegyi
Az eladások azért nagyobbak, mert egy Xbox játék van vagy 16k!
93.
93.
Dcrysis02
99:Olvasd el az 59-es kommentemet és megérted ezt a többen megvették dolgot.Nem fogom itt mégegyszer magyarázni az embereknek.
92.
92.
Pain
99: Egy szóval sem mondtam, hogy nem magasabbak az eladások konzolon!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...