Gears of War 2

A nagysikerű Gears of War második része: a játék először Xbox 360-ra fog megjelenni, később pedig számítógépre is elérhetővé válik.
1705222800

Állítólag már tesztelik a Gear of War Collectiont

A franchise nagyszabású, felújított gyűjteményének készítése állítólag már a végső fázisban van, és már a tesztelőknél vannak az itt-ott teljesen újjáépített játékok is.
1679482838

A Dűne írója jegyzi a Gears of War-filmet

Nagy a mozgolódás a Netflix Gears of War-filmje körül. Már forgatókönyvírót is találtak hozzá, ráadásul egy igazi nagyágyút! Jon Spaihts felelt korábban a Dűne és a Doctor Strange szkriptjéért is.
1667894400

Gears of War-filmet és animációs sorozatot készít a Netflix

Lassan másfél évtizede pedzegetik a Gears of War-film ötletét, a Netflix azonban most hivatalosan is bejelentette: érkezik Marcus Fenix és bandája egy élőszereplős filmben, és egy rajzfilmsorozatban is képernyőre kerülnek.
1652684400

A Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményt kaphat a Gears of War

A pletykák szerint idén a Gears of War-rajongókat is meglepi a Microsoft, a folytatás helyett egyelőre azonban egy, a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményre számíthatnak.
1617295680

Visszafelé kompatibilis címek érkeztek az xCloudba

A Microsoft szerint rengeteg játékos kérte tőlük, hogy az első generációs Xbox és az Xbox 360 címei is játszhatóak legyenek az xCloud segítségével: a minap meg is érkeztek a szolgáltatásba az első visszafelé kompatibilis címek.
1560841200

Nem függ a játékok sztorijától a Gears of War-film

Nem akarták feleslegesen megkötni a készítők kezét, ezért a Gears of War-film "egy alternatív valóságban" játszódik majd, és nem lesz köze a játékok történetéhez - ezt maga Rod Fergusson, a The Coalition fejese erősítette meg.
1546182022

Cliff Bleszinski a Broadway-n folytatja

Miután a LawBreakers megbukott, és a Boss Key bezárt, CliffyB-nek elege lett a játékiparból. Az úriember egy teljesen más karrierbe kezdett, társproducere lesz egy színdarabnak a Broadway-n. Markáns pálfordulás!
1543492828

Két év után feltámadt a Gears of War-film

Noha a Microsoft és a Universal Pictures közös mozis projektje már 2016 óta tervben van, a bejelentés óta csak parlagon hevert a Gears of War-film. Egészen mostanáig, hiszen új írót kapott az adaptáció.
1524758456

Gears of War-játékhoz toboroz a Splash Damage

Végül a múlt héten nem mutatkozott be a sorozat legújabb epizódja, de egyre biztosabb, hogy már készül a folytatás. És úgy tűnik, az előző rész munkálataiba besegítő Splash Damage ezúttal komolyabb feladatokat is kapott.
1523971264

Gears of War - a héten bemutatkozik az új rész?

Ice-T, a népszerű rapper egy Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy ezen a héten valamilyen Gears of War-bejelentésre számíthatunk. És ez miért is érdekes? Mert ő szólaltatta meg a negyedik rész egyik karakterét.