Mozgásban a Golden Axe: Beast Rider

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 30.
  • Videó
Régi kedvencünket készül feltámasztani a Sega, legkésőbb októberben kiderül, hogy a srácok miként képzelik el a Golden Axe újgenerációs epizódját.
Régi kedvencünket készül feltámasztani a Sega, legkésőbb októberben kiderül, hogy a srácok miként képzelik el a Golden Axe újgenerációs epizódját.A Beast Rider nem remake lesz, hanem egy különálló epizód, melyben Tyris Flare felett vehetjük át az irányítást. A hölgyeményt természetesen elkíséri Gillus a Törpe és Ax Battler is, no meg a különféle hátasok, akik nem csupán az utazást, de a csatákat is megkönnyítik majd. Ahogy azt az új trailer is bizonyítja, akcióból és rusnya ellenfelekből nem lesz hiány, a kérdés, hogy sikerül-e az eredeti hangulatot a képernyőkre varázsolni. Mi bízunk benne.
4.
4.
tjames
#4: Fékezd magad!Szerintem ez csak nevében Golden Axe. Hogy el lehessen adni.... sajnos
3.
3.
vergil
NEKEM KURÁRA BEJÖN CSAK MÉG OKTÓBER SAJNA MESZE VAN DE KURVA JÓ NAGYON JÓ IGEN NAGY:D
2.
2.
Gael
Nekem viszont csalodas a jatek.Hatalmas legenda az eredeti jatek.Erre kihoznak egy tps-hack`n`slash kevereket,amibol eleg sok van,meg jon is egy jopar iden,de sajnos teljesen kozepszeru az egesz.Vannak igen komoly nevek a stilusban(God of War,Havenly Sword,stb),amiket ez meg sem kozelit.Nem egy melto folytatas.Az meg,hogy egyszereplosse tettek,komolyat ront a jatszhatosag,ujrajatszhatosag,jatekelmeny trion,bar a jatekelmenyt mar a graf is hazavagta rendesen
1.
1.
Sonny2
Hát igen, nagyon ütősnek ígérkezik, és éppen időszerű lesz már mivel 14 éve volt utoljára a képernyőn látható a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...