Mozgásban a Golden Axe: Beast Rider

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 30.
  • Videó
Régi kedvencünket készül feltámasztani a Sega, legkésőbb októberben kiderül, hogy a srácok miként képzelik el a Golden Axe újgenerációs epizódját.
Régi kedvencünket készül feltámasztani a Sega, legkésőbb októberben kiderül, hogy a srácok miként képzelik el a Golden Axe újgenerációs epizódját.A Beast Rider nem remake lesz, hanem egy különálló epizód, melyben Tyris Flare felett vehetjük át az irányítást. A hölgyeményt természetesen elkíséri Gillus a Törpe és Ax Battler is, no meg a különféle hátasok, akik nem csupán az utazást, de a csatákat is megkönnyítik majd. Ahogy azt az új trailer is bizonyítja, akcióból és rusnya ellenfelekből nem lesz hiány, a kérdés, hogy sikerül-e az eredeti hangulatot a képernyőkre varázsolni. Mi bízunk benne.
4.
tjames
#4: Fékezd magad!Szerintem ez csak nevében Golden Axe. Hogy el lehessen adni.... sajnos
3.
vergil
NEKEM KURÁRA BEJÖN CSAK MÉG OKTÓBER SAJNA MESZE VAN DE KURVA JÓ NAGYON JÓ IGEN NAGY:D
2.
Gael
Nekem viszont csalodas a jatek.Hatalmas legenda az eredeti jatek.Erre kihoznak egy tps-hack`n`slash kevereket,amibol eleg sok van,meg jon is egy jopar iden,de sajnos teljesen kozepszeru az egesz.Vannak igen komoly nevek a stilusban(God of War,Havenly Sword,stb),amiket ez meg sem kozelit.Nem egy melto folytatas.Az meg,hogy egyszereplosse tettek,komolyat ront a jatszhatosag,ujrajatszhatosag,jatekelmeny trion,bar a jatekelmenyt mar a graf is hazavagta rendesen
1.
Sonny2
Hát igen, nagyon ütősnek ígérkezik, és éppen időszerű lesz már mivel 14 éve volt utoljára a képernyőn látható a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...