Szeptemberben kezdődik a Demigod bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 31.
  • Bejelentés
Chris Taylor soron következő remekműve februárban jelenik meg, míg a bétaverzió tesztelése már a jövő héten elkezdődik - tudtuk meg az egyik fejlesztőtől.
Chris Taylor soron következő remekműve februárban jelenik meg, míg a bétaverzió tesztelése már a jövő héten elkezdődik - tudtuk meg az egyik fejlesztőtől.Brad Wardell elmondása szerint ez a változat még korántsem fog minden fícsört tartalmazni a játékból, a céljuk inkább az, hogy megnézzék hogyan fut a játékosok gépén a Demigod. Idővel természetesen egyre több funkció kerül majd a bétába, amint befutnak az első visszajelzések. A támogatottság egyébként a végleges játék megjelenése után sem fog megszűnni, állítólag már egy évnyi ingyenes frissítésre van ötletük a srácoknak. Kíváncsian várjuk az új stratégiát, remélhetőleg nem csalódunk benne!

Érdekel, hogy milyen lesz Chris Taylor új játéka?
Olvasd el Mastermind előzetesét!
8.
LonGleY
"ez a változat még korántsem fog minden fícsört tartalmazni a játékból"Ezt hívják alfának. A béta az, ami már tartalmaz minden "fícsört", csak hogy éljek a "cikkíró" remek magyarságával.
7.
LonGleY
Ha nincs egyetlen gondolatod sem, a hatodik hely a tied lehet! Csak tessék, csak tessék!Ui.: A posztot betöltötték, köszönjük a jelentkezést!
6.
Metal fiú
a képek szerint hangulatos
5.
Gael
elolvastam mar tobb cikket is rola,de amig nem probalom ki,addig sajna korlatozott agyam nem kepes megformalni semmilyen elkepzelest a jatekmenetrol.

A video pedig egy trailer volt,de az egyik legkomolyabb iden.
3.
peterpal7
És milyen videóról beszélsz?
2.
Gael
ez a jatek egy nagy feher folt elottem,lovesem sincs,milyen jatekmenete lesz,de eszmeletlenul nez ki a videoja
1.
peterpal7
Juhéé. Ez nyílt béta lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...