Október elején startol a Resistance 2 bétája

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy az eredeti tervekhez képest kicsit később ugyan, de október elején kezdetét veszi a Resistance 2: Rise of Man bétatesztje.
A Sony bejelentette, hogy az eredeti tervekhez képest kicsit később ugyan, de október elején kezdetét veszi a Resistance 2: Rise of Man bétatesztje.

Ugrás a galériához

A teszt a játék nyolcfős kooperatív módjára, illetve a multiplayerre vonatkozik, melyben akár hatvanan is részt vehetünk majd. Választható kasztok, vezethető járművek és fegyverek tucatjai várják a játékosokat októberben a teszt, illetve az ősz folyamán a teljes játék megjelenése kapcsán. Bemutatásra került egyébként a végleges dobozterv is - ez utóbbit a rajongók választották meg egy internetes szavazás során.
9.
9.
wargapityu
csak hosszabb játékmenet legyen mint az első résznél, jóval.... én csak ennyit szeretnék! jah meg cash-t rá de az már nem rajtuk múlik:)
8.
8.
Insomniac
Baz....eg!Miért javítjátok ki már!?
7.
7.
biolencse
A Rise of Man-t nem a GK találta ki. Több helyen is olvastam. Teljesen mindegy, hogy mi lesz a neve. Tőlem akár Resistance: Rise of Micimackónak is lehetne nevezni. Kicsit mókás lenne, de a tartalom a lényeg. Az meg úgyis jó lesz.

A Qore-ral csakj az a baj, hogy fizetős. Egyébként szívesen kipróbáltam volna én is, de jelen helyzetben nem tudtam rászánni, azt az egyébként egyáltalán nem vészes összeget.
6.
6.
Uncharted
Még egy fontos információval kiegészíteném a hírt: azok játszhatnak majd a bétával, akik letöltötték a PlayStation Store-ról a Qore harmadik epizódját, amely tartalmazza a béta-kulcsot.



aBen: Miért kéne nevetned a nevén?... Csupán leírta az igazságot!!! Tényleg szánalmas ez a "Rise of Man", "kedves" gamekapocs...
5.
5.
Insomniac
Jah :D Álmatlanságban szenvedő
4.
4.
westZsolt
Király ez a borító :D Nálam 100%-os vétel, az 1mellé :D
3.
3.
aBen
2: nekem meg a neveden...
2.
2.
Insomniac
Gamekapocs!!!Mikor fogtok leszokni erről az ocsmány Rise of Man -ről!!???A hivatalos cím Resistance 2 nem Resistance 2:Rise of Man!!Szégyen!Nevetnem kell rajtatok
1.
1.
rolmanus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...