Csütörtökön érkezik a Pure kipróbálható változata

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 3.
  • Letöltés
Link másolása
Csütörtöktől válik letölthetővé a Black Rock Studio által fejlesztett, off-road száguldozós játék, a Pure kipróbálható változata a PSN és Xbox Live hálózatokról.
Csütörtöktől válik letölthetővé a Black Rock Studio által fejlesztett, off-road száguldozós játék, a Pure kipróbálható változata a PSN és Xbox Live hálózatokról.

Ugrás a galériához

A Pure remek kikapcsolódást ígér az off-road játékok szerelmeseinek. A különböző járgányokat, a quadokat meglovagolva 35 különböző pályán próbálhatjuk ki vezetési tudásunkat, miközben hihetetlen trükköket hajtunk végre. A kipróbálható változatban egy pálya áll majd rendelkezésünkre, ahol 15 számítógép által irányított ellenféllel versenyezhetünk. A teljes játék megjelenése szeptember 26-án várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
10.
10.
laca009
állitolag még egy crysis-t bíró maxon gép az is befog sápadni mint a operation flashpoint 2 -nél már olyan gép igény lesz hogy az fuuu
9.
9.
Gael
de varom mar,nagyon komoly lesz
8.
8.
cemi
szépnek, jónak tünik , de annyira nem hinném hogy le fog kötni, valahogy a freestyle motocross jobban a szivemhez áll, minta quad-os gammák, de azért 1 próbát majd megér.viszont valaki nem tudja hogy van e 360ra olyan cross-os stuff ahol csak mutatványozni kell(mint az Xgame-rendezvényeken)
7.
7.
klemid
Jó játék lessz de nem az én stilusom a quad-os játékok de a demóját kipróbálom a PÜRÉ-nek.

6:LOL :D
6.
6.
laca009
bocs seminek vedd

mert szarul nézztem

BOCS xD
5.
5.
laca009
... 3 TE NEM OLVASOL TE NOOB OTT VAN HOGY SEPT 26 PC PS3 X360 TE TÉLLEG NEM TUDSZ ÉRTELMEZNI...
4.
4.
Malazia
Nagyon kiváncsi vagyok a stuffra,a videók és képek alapján nagyon szépnek igérkezik,csak kezelhető is legyen ám,és ne legyen annyira nehéz mint a Motorstorm..
3.
3.
Csokis
PC-re nem lesz demó? :/
2.
2.
tjames
én is vártam már. Sokat nem várok tőle, de egy látványos arcade-nak ígérkezik, biztos jót lehet hülyülni vele. Persze gondolom a tuningolás csak egykét cuccos lesz, gondolom egy pálya, és pár alap trükk. De azért mindenkétt próba lesz!
1.
1.
Dr Kratos
Na ezzel elhülyülök 1 kicsit !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...