Újabb Battlefield: Heroes kedvcsináló érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Rejtély egyelőre, hogy mikorra tervezi az EA a Battlefield: Heroes megjelenését, de kedvcsináló videókból szerencsére nincs hiány: újabb másfélperces példány érkezett.
Rejtély egyelőre, hogy mikorra tervezi az EA a Battlefield: Heroes megjelenését, de kedvcsináló videókból szerencsére nincs hiány: újabb másfélperces példány érkezett.



A szóbeszéd és néhány fejlesztő bácsi szerint nem is számíthatunk nagy dérrel-dúrral beharangozott premierre, inkább majd fokozatosan növelik a bétateszterek létszámát, míg a végleges verzió elkészül. Mindenesetre lehet addig ámulni az előzetes videókon, melyekben máris megmutatkozik a Heroes lényege: lőni egymást mindenféle fegyverrel és gépezettel testreszabott karakterek tucatjai között - röviden azt kell tenni, amit minden Battlefield-játékban, csak külső nézetből, több humorral.
15.
15.
laca009
istenem én már jjúlius óta probálok bekerülni ezt kapd ki kész bameg 2 HÓNAPJA NEM BÍROK BEKERÜLNI MERT BASZNAK NORMÁLIS IDŐKBEN MEG CSINÁLNI A HÍREKET PL HATÁROZOTT NAP S IDŐ BEN LENNE ÉS AZ IGAZI VERSENY LENNE NEM IGY HOGY 100% RANDOMBAN KITUDJA MIKOR BE NYÖGIK HOGY VANNAK UJJAB JÁTÉKOSOK ...
14.
14.
Well
Sztem ha kérnének érte 2000ft-t akkor se lenne sokkal kevesebb ember aki megvenné, mert szinte ingyér lenne, a megjelenés eddig 2008, mondjuk tavasszal az volt hogy summer 2008, lehet olják azt még... a bétára meg sose fogok felkerülni :D



Ez a zene meg nagyon FUN!! ;)
13.
13.
laca009
de mikor jön már egy open béta vagy egy szép kis full game és ha full is de bugog az sem érdekelne mert ez egy jó játék lesz ja és ha vakinek van egy fölös beta keye az küldjön egyet mert nagyon kéne mega0@citromail.hu ide:) jah és a www.quakelive.com quake 3 új free ver. nem sokára de lehet szépen jelentkezni a szép bétára:)
12.
12.
laca009
9 menyél fel a hivatalos oldalra és ott van a media tárban minden video csengőhang és a theme zene
11.
11.
PACALT007
már július vége óta van BETA kulcsom :P

27 a max szint a küldetéseket meg lehet csinálni csak "pénzt" nem kapsz értük és egyelőre 2pálya üzemel...

akinek nem kell a BETA kulcs küldje el nekem PM-be!

10.
10.
k_mark93
Fassza game lesz:Dkár h későn jön:S
9.
9.
Kocsis92
nekem a fütyülős zene kéne:D nem tud vki linkelni?:D
8.
8.
huszti
hogy lehet rá bejutni G4b!?
7.
7.
G4b!
Nekem egy fostalicska intel915gm-en tükörsimán fut, igaz very low-n, de még úgy is szép :)
6.
6.
Bally King
A játék már kész van, csak a szerverfenntartási díjak miatt nem nyitják meg a nagyközönségnek, mert ugye a reklámdíjakból csak nem jön annyi pénz, mintha pénzért adnák a játékuk. Szerintem fogják még tologatni azt a jövő nyári megjelenést, de remélem nemlesz igazam.
5.
5.
wolf15
#4 Ne...ez komoly???o_0

Mert akkor elmehetnek a sunyiba...
4.
4.
Dcrysis02
Megjelenés eddig:jövő nyár.Váh...
3.
3.
Metal fiú
egyre jobban kiváncsi leszek milyen lesz
2.
2.
Optimus Prime
Olyan szép grafika, és elvileg elfut akár egy Geforve4 Ti. Szép a játék és szórakoztató, bárcsak be lehetne jutni rá valahogy. :(
1.
1.
MetalLord
heh egyre kiváncsibb leszek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...