LEGO Batman megjelenési dátum

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a Travellers Tales által fejlesztett LEGO Batman, amely a Denevérember kalandjait helyezi át a LEGO világába.
Megjelenési dátumot kapott a Travellers Tales által fejlesztett LEGO Batman, amely a Denevérember kalandjait helyezi át a LEGO világába.


A Star Wars és Indiana Jones után a Denevérember is megkapja a magáét, mégpedig LEGO köntösbe öltöztetve. A Travellers Tales által fejlesztett játék végre megkapta a hivatalos megjelenési dátumát, amely nem más, mint október 10-e. A megjelenésen kívül a fejlesztők elárulták, hogy szeretnének még több LEGO-játékot készíteni, ameddig csak igény van rá.
11.
11.
Csupi80
8-nak... Ha nem tetszik ne vedd meg bazdmeg..rengeteg embernek bejön a stuff,köztük nekem is..és sokan vannak akik szivesen látnák a további részeket..senkit se érdekel a negatív kritikád,azt inkább tartsd meg magadnak faszfej...
10.
10.
Metal fiú
DRAGONBALL lego elég érdekes lenne
9.
9.
westZsolt
Bármilehet csak tedd az elejére LEGO :D LEGO WARCRAFT, LEGO DRAGONBALL, LEGO NARUTO, LEGO TEKKEn stb :D addig lessz LEGO játékok amíg veszi nép és nem unrá :D
8.
8.
Kyuubi
Lego Pókember, Lego X-man.....

Vagy LEGO Gears of War!!!! :D
7.
7.
vergil
lol mért pont lego bazze enyi erővel megcsinálják ugynezt a játékot csak nem ilyen lego szarokkal kell benn menni sztem ez igy elég szar a Lego Star Warst is azzal cseszték el hogy ilyen lego emeberkékkel kelett benn menni MÉR LEGO???:D:D:D:D
4.
4.
Giga0509
Lego marvel universe vagy ilyesmi kéne :D
3.
3.
Bally King
3: Biztos, hogy fognak, emlékszem, miután megjelent a LEGO Star Wars 2, sokszor volt az eladási listák élén, több platformon is.
2.
2.
wildláma
1: ááá a lego indi az nagyon jóra sikerült. a lego sw igaz utánozhatatlan mrg minden de azért indy se volt rossz. én ezt nézném majd inkább visszalépésnek.



u.i.: durva lenne egy lego lord of the rings
1.
1.
wolf15
Jeeee!!!Legyen már okt.10-e!!!:D

De sztem a lego indy visszalépés volt a sw-hoz képest...:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...