Cenzúrázva lesz a Fallout 3

Link másolása
Nemrég arról hallhattunk, hogy a Fallout 3 nem lesz megvásárolható Ausztráliában a játékban felbukkanó drogok miatt, ám mint kiderült, lesz cenzúrázott verzió.
Nemrég arról hallhattunk, hogy a Fallout 3 nem lesz megvásárolható Ausztráliában a játékban felbukkanó drogok miatt, ám mint kiderült, lesz cenzúrázott verzió.

Ugrás a galériához

Ebből a változatból eltávolítják a drogok használatát, árúsítását. Az Edge-nek adott interjújában Peter Hines elárulta, hogy az ausztrál és az amerikai verzió nem fog különbözni egymástól mi több, mindegyik régió ugyanazt a játékot fogja kapni.

"Az ausztráliai Fallout 3 meg fog egyezni az angliai és az észak-amerikai verzióval, minden platformon. Bajba botlottunk, mikor túl közel hoztuk a játékot az igazi világhoz, ez okból megváltoztattuk a játékban szereplő drogok nevét kitaláltakra. Hogy ne okozzon a játék zavarodást különböző országokban, úgy döntöttünk az összes verziót megváltoztatjuk."

Vajon a Bethesda tényleg aggódik, hogy felháborodást válthat ki a játék, vagy csak erős cenzúra áldozata lett ez a játék is?
4.
4.
NereusLaceee
3d ide, elszántság oda,... azért a régi játékot sem leutánozni sem leűberelni nem lehet.

Ezeket amúgy annyira bírom. Nem lehet eredeti drog név, túl véres, túl agresszív, Igazuk Van! A Verthybird (ha jól emlékszem, nemtudók kedvéért pedig a Helikoptert hívják így, hja és kötelezően pótlandó ezen nemtudás hiánya) szóval a Verthybirdnek legyen Hello Kitty alakja. Ennyi innentől máris eladhatóvá válik. Bár illúzió romboló lehet ahogy PowerArmorban ugrálnak ki HelloKitty ánuszából, de szerintem belefér.



Összegezve: nagyon várjuk ettől függetlenül is a Fallout3-at. Érdekesnek ígérkezik. Bár a 3d kicsit gusztustalanabbá teszi az előző verziókban még viccesen-morbid trancsírozós halálnemeket, amikről most jut eszembe, hogy ki lehetett kapcsolni, de kíváncsi leszek, milyen osztályzatot sikerül adni a Bethesdának Elszántság-Teljesítés terén.



*A zenei aláfestés mindenképpen 5-ös
3.
3.
ptogamer
Ezt biztos hogy megszerzem.
2.
2.
elite_hun
5: Ja a Far Cry 2 is valamikor akkor jön ki és az is nagy gém lesz de sztem erre nem jelenthet veszélyt. az 1 teljesen más stílus
1.
1.
elite_hun
Tök jó! emiatt a hír miatt néztem meg az előzetest és emiatt fogom megszerezi ezt a játékot :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...