Motorstorm: Pacific Rift megjelenési dátum

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony ma bejelentette, hogy sikerjátékuk következő része, amely a Pacific Rift alcímet viseli, október 28-án jelenik meg hőn a szeretett konzoljukra.
A Sony ma bejelentette, hogy sikerjátékuk következő része, amely a Pacific Rift alcímet viseli, október 28-án jelenik meg hőn a szeretett konzoljukra.


A Playstation 3 megjelenésével együtt debütált a sokak által ismert és kedvelt Motorstorm, amely az off-road száguldás szerelmeseinek kedvezett. Mivel a gép megjelenésekor kevés játék volt kapható, ezért sokan megismerték a Motorstorm nyújtotta hangulatot és nehézséget. Felbuzdulva az első rész sikerein az Evolution Studios nekiállt, hogy elkészítse a folytatást, amely a Pacific Rift alcímet kapta. Szakítva az első rész helyszíneivel az új epizód a zsúfolt erdőkbe és tengerpartokra kalauzolja a játékosokat. A kiadó ma bejelentette, hogy a játék október 28-án jelenik meg, ellenben az előzetes információkkal, amelyek egy novemberi megjelenésről szóltak.
10.
10.
Gaben19910117
9.
9.
laca009
ms meg sony tűz és víz te noob jah és jó hogy nem dobják ki mert ez egy jó játék jah és nem akarják hogy szét karcolja a cd-t meg emugyi azt karcolnárá HOGY MICROSOFT KÖSSZ HOGY MEG VETTED EZT A SZART XD
8.
8.
tyler001
áááááááá 360-ra mér nem dobják ki??
7.
7.
Zolaegerszeg
kenny: a fifát hagyd a francba és vedd meg a motorstorm-ot is meg a resi-t is
6.
6.
kenny59
nekem az első rész is nagyon tetszett de ez még jobb lesz

csak azt nem tudom hogy ezt vagy a fifát vegyem meg

vagy persze a resi2-t
5.
5.
laca009
bocs de nem az enyim a gép aztán majd rá veszem hogy kössük fel a netre oszt letöltetem vele :)
4.
4.
peterpal7
Én is az off-road szŰguldás szerelmese vagyok! :D

Sajna nincs PS3-am de kéne.
3.
3.
tOMiiiiK@
#2: Simán rezeg a kontroller a Motorstormmal, csak lekell tölteni hozzá egy frissitést (asszem), vagy pedig alapból benne van.
1.
1.
tOMiiiiK@
Az őszi játékkínálat mellett hidegen hagy... Talán majd ha lesz Platinumba n megveszem.
1.
1.
laca009
én holnap fogok vele játszani persze az elsővel :) az is jó csak nem rezeg a kontroller mert még ugye nem volt akkor rezgő funkció de nem gond :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...