A Steamről is letölthető a Crysis: Warhead

Link másolása
Habár a magyar szinkronnal érkező Crysis: Warhead megjelenése még várat magára egy picit, az angol változatot a Steamről is letölthetik az érdeklődők - persze legálisan.
Habár a magyar szinkronnal érkező Crysis: Warhead megjelenése még várat magára egy picit, az angol változatot a Steamről is letölthetik az érdeklődők - persze legálisan.


Végre elkészültek derék honfitársaink a Crysis önállóan is futtatható kiegészítőlemezével, az első kritikusok  pedig elégedetten hümmögve adtak a játéknak 9 pont feletti értékeléseket. Tegnaptól fogva, némi pénzmag kicsengetése után (egészen pontosan 35 dollárról van szó) a lustábbak a Steamről is letölthetik a videókártya-izzasztó FPS folytatását, de a türelmesebbeknek inkább a szeptember 19-én érkező magyar szinkronos verziót ajánljuk - persze a választás a Ti kezetekben van.
10.
10.
killi
9 #

Na ez az, amit én nem veszk be, hogy "mit mond a gyerek". Ugyanis tényleg butítottak rajta. Ugyan azt a szart eladják nekünk ugyan annyiért!

Csak most nem azért szar mert nincs optimalizállva, meg tele van BUG-gal, hanem mert lebutítják. És megint beszedik a maguk kis 11.990,- Ft-ját...

mint ahogy a GTA-ért is elkérik a sok pénzt, megnéztem az előzetest , és annyira gagyi a grafikája, hogy egy forintot nem ér..gusztustalan szar.

Nagyanyám jobbat csinálna. Ingyen! És még madártejet is főzne mellé!
9.
9.
Metal fiú
8.
8.
Dcrysis02
Elolvastam tegnap vagy tegnapelött az IGN tesztjét és majdnem csak pozitivat ir a srác,ugyhogy én nem aggódom.Bár bevallom a képekről nekem még mindig az esik le hogy butitottak rajta,de ha a gyerek azt mondja szebb,akkor lehet hogy szebb tényleg.
7.
7.
ATi0021
Megvenném, én Steam-en, csak egyszerűen ha rákattintok egy játéknál a Pre-Purchase-ra vagy Purchase-ra nem történik semmi sem. Annó régen XP-n nem volt vele bajom. Jelenleg 32-es Vistám van de nem működik. Steampowered.com meg steam protokollal van baja.

Amúgy egyenlőre nagyon pozitív, hogy az újságoknak tetszik. Remélem tényleg jó lesz.;D
6.
6.
Optimus Prime
4: Na igen, én is így vagyok vele. :)

Szép ez a digitális vásárlás, de így elmarad a tok, a szép grafikával, használati útmutató és az esetleges egyéb finomságok.
5.
5.
drip
érdekes ezt tegnap kültem be : mind1 LoL
4.
4.
fojesz
3: Asszem van/lesz olyan kiszerelés is. Sőt, ha most nincs, idővel biztosan lesz.
3.
3.
Dcrysis02
Nem olyan jó mert nekem angol verziós kell és ha MO-n csak szinkronosan jelenik meg akkor bezony ki****tak velem.Steam meg azért nem jó mert ha már fizetek szép tok és manual is járjon hozzá :P
2.
2.
Optimus Prime
Hm, ez is egy megoldás. Lehetne pakkban is a két játék, kedvezménnyel.

Egyébként egy demóval nem akarják megdobni a jó népet? Netán egy multissal?.
1.
1.
Tomie7
Ez király! Lehet mindgyárt leszedem a Steam-et ,hogy letuggyam tölteni. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...