Jövő héten érkezik a felújított Duke Nukem 3D

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A 3D Realmsnek nem sok dolga akadt az utóbbi időben (khm...), így elkészítette a Duke Nukem 3D felújított változatát, mely a jövő héten kerül fel az Xbox Live-ra.
A 3D Realmsnek nem sok dolga akadt az utóbbi időben (khm...), így elkészítette a Duke Nukem 3D felújított változatát, mely a jövő héten kerül fel az Xbox Live-ra.

Ugrás a galériához

A Doomhoz hasonlóan a Duke Nukem sem kerülhette el sorsát, hogy az Xbox Live Arcade címei között felújítva, különféle achievementekkel megszórva szerepeljen: a játékot szeptember 24-től már az X360-tulajok is kipróbálhatják, már ha akad olyan, aki nem próbálta még azelőtt. Árról egyelőre nincs hivatalos információ, de a fejlesztők korábbi nyilatkozatai szerint nyolcszáz, legrosszabb esetben ezer MS pontot kell leszurkolnunk a letöltés fejében. Az első tesztpéldányok egyébként már megérkeztek a szaksajtóhoz, a legtöbben pedig igen jó véleménnyel voltak a Live-os Duke Nukemről.
10.
10.
dareal
7: ez kb 10 éve jött ki pc-re



4: én azt hittem, hogy ez is egy ilyen dn3d remake lesz, de nem, a teljes régi dn3d (iszonyat feelinges volt ez anno, még 3,5-ös lemezeken hoztam haza, ami az utazás során kb totál el is romlott (1-2 lemez maradt ép :))
9.
9.
Metal fiú
8.
8.
Bloodrose
Nem nagyon értem az upgrade lényegét. Ez így is, úgy is csúnya marad a mai játékokhoz képest, akkor miért nem marad az eredeti, javítatlan, azzal nő a nosztalgia faktor is, meg mindenki olyat kap, amilyen volt.
7.
7.
Metal fiú
6.
6.
Slik
De az uj X360 frissitessel nem lehet letolteni a gepre es ugy atrakni a konzol merevlemezere?
5.
5.
vante
X-nél Live-on MS pontokért vehetsz dolgokat (ezt neten, vagy konzolboltokban várásolhatod meg), PS Net-nél viszont csak bankkártyával tudsz fizetni, viszont ott meg nem biztos, hogy el is fogadja (mármint a kártyát, típustól függ)
4.
4.
demon68
van az eredetihez pc-re ingyen high resolution pack, meg textúra pack, úgy sokkal jobban néz ki mint ez.

2: azzal lehet Liveon fizetni ( http://href.hu/x/6xnv )
3.
3.
N360
Királyság! Azt hittem,hogy az új Duke jön...De az majd xbox 720-ra és ps5-re fog kijönni 2013-ban...
1.
1.
westZsolt
Fazsa ps-re is jőhetne ,ingyért :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...