Wrath of the Lich King most ingyen kiszállítással!

  • Írta: Daks
  • 2008. szeptember 18.
  • Akció
Link másolása
A Gamekapocs webáruházból előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King - most ingyen kiszállítással, garantáltan már a megjelenés napján!
A Gamekapocs webáruházból előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King - most ingyen kiszállítással, garantáltan már a megjelenés napján!

A legújabb WOW kiegészítő egészen pontosan november 13-án jelenik meg, de ha már most leadod a rendelésed, és ki is fizeted a vételárat, akkor ingyenes a kiszállítás, a játék pedig garantáltan már a megjelenés napján eljut hozzád. Klánoknak külön akció jár, 10 darab rendelése esetén 5% kedvezményt adunk! Ha pedig nem bírsz várni a futárra, akkor a megjelenés napján éjféltől egészen éjjel 2-ig átveheted a játékot a webáruház irodájában! További részletek az alsó linken.

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King a Lidérc Király visszatérését, és a Scourge sereg ismételt invázióját dolgozza fel. A Szövetség és a Horda az outlandi háborúk újabb kitörése óta nem nézett Northrend felé, így Arthas-nak, a Lidérc Királynak volt ideje erőt nyerni, újjáépíteni a Jégkorona Gleccsert, és összeszedni sötét légióját, az Istencsapás Sereget, ismételten veszélybe sodorva ezzel Azeroth világát. A Szövetség és a Horda azonban ezt nem nézheti tétlenül, így útnak indul, hogy legyőzze Arthas-t, vagyis az Árulót, ahogy azt sokan nevezik. A játék legújabb kiegészítőlemeze Northrend vidékét nyitja meg a World of Warcraft játékosai előtt.

Frissítés! Az ingyenes kiszállítás és a klánkedvezmény ezentúl a Collector's Edition kiadásra is vonatkozik! A gyűjtőknek szánt kiadásból 150 darab érkezett a raktárba, ezek helyzetéről a webshopban értesülhetsz. Siess, nehogy lemaradj!

4.
4.
Fullchaos
Nem értem, miről beszélsz: 39.90 dollár az USÁ-ban, és ebben még nincs benne az ottani ÁFA (6-10%). Ha a 40 dollárt felszorzod a magyar ÁFÁ-val, az 8000 forint, plusz még ide is kell szállítania valahogy a gyártónak. Ja, és arról ne is beszéljünk, hogy Magyarországon pár ezret lehet eladni 1-1 játékszoftverből, tehát az alkupozíció is más, mint odakint.



Az árat pedig nem a "boltosok" határozzák meg, hanem a forgalmazó és a kiadó. Ők pedig kötelezik a "boltosokat", hogy az általuk meghatározott, fix áron adják el. Ennek ellenére vannak olyan jó fejek, hogy néhányan a saját profitjukból adnak például ingyenes kiszállítást...
3.
3.
Asher
http://playstationlive.hu/blog/122


Komolyan egyszer bojkttálni kellene, hogy itthol vegyünk szoftver. Annyira pofátlanok a boltosok, hogy máshol fele áron hozzá lehet jutni postakoltséggel. Haaaa ingyen kiszállítás pff...
2.
2.
peterpal7
Oda van írva hogy az akció erre nem érvényes. A zárójelben, tudod ( ).

Jajj.
1.
1.
ThurGrek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...