Új képek a Need for Speed: Undercoverből

Link másolása
Új képek érkeztek a Need For Speed: Undercoverből - a screenshotok középpontjában ismét a vezethető járművek vannak, teljes pompájukban.
Új képek érkeztek a Need For Speed: Undercoverből - a screenshotok középpontjában ismét a vezethető járművek vannak, teljes pompájukban.

Ugrás a galériához

29.
29.
ÁDÁMFESTÕ
"Tiszta MW" "Tista PS" "Csalódás lesz" "Retusált"

MW-re és PS-re hasonlíthat szerintem hiszen az EA csinálta ezeket is. Van valakinek jobb ötlete hogy hogyan nézzen ki az új stuff? A Pro streetnél voltak gyökeres változások és erre mindenki: "hááát ez már nem olyan jó, nem olyan széééép" 3 év múlva meg a ProStreet-et fogják példaként felhozni mint tökéletes NfS.

Csalódni senki nem fog mert már végignyomtátok a PS-t és alig várjátok az új darabot. Szerintem az EA az egyetlen aki nem húzza éveken át a folytatást, hanem dolgozik, és egy év alatt mindíg összehozza a folytatást ha törik, ha szakad.

Ha ez nem jó akkor várjátok újabb 7!!!!!!! éven át a stalker folytatását...

Retusálás milyen hírdetésen nincs? A mekiben észrevettétek, hogy a szendók fotóján ugyanaz a zsemle, csak más töltelékkel? A hírdetés az egy ígéret felétek, el akarnak adni valamit. Tök normális dolog. Amikor a 8. rendőr megy rád és azt sem tudod merre menekülj, pont letojod a keréken megjelenő effektet meg hogy este van-e vagy nappal.

Ezt is nagyon várom és ezt is végig fogom tolni. :) Ja!...és nem az EA embere vagyok csak egy NfS rajongó szép mosollyal!
28.
28.
NereusLaceee
Retusálás? :D A kedvencem, a BLUR-al megáldott kerékforgás, amelyet minden képen jól lehetett látni már a PROSTREET-nél is, és amelyből végülis max grafikán sem sikerült semmit megtekintenem... és megjelenése után, úgymond felhasználói fotókon sem láttam viszont. DE! Majd MOSST ... vagy a kerékforgás+motionblur is pont olyan vesszőparipám marad mint a HotPursuit 2 óta az Autók Autókról való visszatükröződése (igen ott volt ilyen, egyszer és utoljára)
27.
27.
Binder
Haha...Demó nélkül érdekes (bátor dolog) lesz megvenni, főleg a ProStreet után...XD



Sajnos én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ugyan már a ProStreet-nek is szép volt a grafikája, de a képek amiket kiadnak játék előtt, emellett szanaszét vannak retusálva. (persze igy izgalmasabbak, csak nem fedik a valóságot)

Csak a legfontosabb dolgokat rontják el...amiket számomra nem tud korrigáln egy szép graf. sem...

A JÁTÉKÉLMÉNYT és a JÓ IRÁNYÍTÁST...
26.
26.
NereusLaceee
Nekem akkor is MW érzetem van... bár a BMW-ért meg az új Lancer-ért lehet érdemes lesz kipróbálni, neembaj, maradok szkeptikus, az sosem áárthat.
25.
25.
boda1995
Naggyon komoly képek,juj de várom má a Novembert
24.
24.
$how
Hihhetetlen részletesek az autók. De ez mindíg is jellemző volt az NFS-ekre! már csak az autók miatt is érdemes kibróbálni. Nekem picit TDU is beugrik ezekről a képekről meg h A-ból B-be szállítsd a kocsit+világos, hatalmas pályák. Lehet hogy nem lesz akkora csalódás.
23.
23.
laca009
na most már mindenféle képp az összes konzol ki ég ez a graf alatt...

föleg az xbox xD
22.
22.
Drider
Nem a az MW és a PS keveréke, sokkal inkább az MW és a HP2 keveréke az egzotikus színhatások miatt, ami nekem bejön. Látszik, hogy a jó részeket próbálják kombinálni, de az összhatásra leszek igazán kiváncsi.
21.
21.
Shagy
videók után ( más is említette már előttem ) tök most wanted az egész .. meg nekem a hangok se tetszettek ahogy a rendőr autó amit ellopott a csávó ugyanúgy " köhögött " mint az audi a másik videóban
20.
20.
Menyus911
folyton jonnek a képek meg a videók mint ha PS-t adnanak ki... aztan a végeredmény megint egy nagy 0 lesz... hiába az utóbbi 2 NFS óta elszált a bizalmam... de azért kiváncsi leszek...
19.
19.
3D
#4 teljesen egyetértek Veled.
18.
18.
ptogamer
17.
17.
FeroxX
amugy uccso jó NFS még mindig az Underground 2 szerintem, MW-sem volt rossz, de helyenként kurva erőltetett volt, meg már unalmas : meg ez a volt is tuning meg nem is megoldás is idegesítő volt igy az UG-k után..
16.
16.
FeroxX
9 : vizet fogunk szállítani xDD rofl ez jó
15.
15.
Lori1990
áhh...a MW sem volt tökéletes... de szerintem messzemenően legjobb volt utobbi 3 évben! s ha ez valami továbbfejlesztett darab lesz a MW után akkor annak örülni fogok:D Igaz eza sok agyon retusált kép nem árul el tul sokmindent a játékmenetről...:P
14.
14.
watto
ilyen grafikával elégedett lennék xD de 100 % nem ilyen lesz :D
13.
13.
rol88
még ott is fröcsög ahol nincs is víz :D
12.
12.
Binder
11.

Az ugyanúgy oda van rakva utólag mint a mosott háttér és a kerekek.

Amúgyis fur llenne ha fröcskölne a száraz beton... XD
11.
11.
Deltaforce
Azért fröcsög a víz mert ebben ez az új effekt, a prostreet-ben a füst effekt volt az új.
10.
10.
biolencse
Remélem a sofőr a kanyarokban azért eltekeri majd a kormányt, nem úgy mint a ProStreet-ben Ryan Cooper, aki merev karokkal ült a sofőrülésben.
9.
9.
Binder
Nem tudom miért fröcsö a víz a képek 90%-án... XD

Ezen szanaszét retusált képek alapján a játékban ömleni fog az eső, vagy vizet fogunk szállítani... XD

Én is sokat vártam a Pro Stree-től, és nagyon nagyot csalódtam benne...nagyobbat mint a Carbonban...akkor azt hittem annál szarabb nem lehet...de lett...

Szal ettől már semmit nem várok...majd meglássuk.
8.
8.
Dcrysis02
5:Hát nemtom.Ahogy én értesültem(és ha jól)akkor csomag szállitós és kocsilopásos küldetések lesznek.Vagyis A pontból a B-be.Lóvé felkap,zsarukat lerázni,leszállitani,riszpekt.Kocsit ellopni,zsarukat lerázni,leszállitani,riszpekt.Vagyis tök olyan mint az MW annyi különbséggel hogy nem rekordokat döntessz hanem ilyen küldetésekért kapsz zs-t.Vagyis szerintem nem olyan sok idő kell mejd hogy végigvigyük.De még van idő,majd meglátjuk.
7.
7.
urobee
Picit olyan mintha a MW+a PS keveréke lenne. Üldözés, alvilág, rendőrök és a világos színek. Remélem inkább hasonlít majd az MW-re, mint a PS-re.
6.
6.
03martonk
Nekem egy kicsit Most Wanted es filingem van a videokat látva de remélem jó lesz!!!!!!!
5.
5.
ATi0021
Még 4 hét van vissza a fejlesztésből, így több mint 21 hónapot dolgoztak rajta. Érdekes lesz majd küldetéseket végre hajtani. Azt mondták, hogy a fő vonalhoz kb. 120 darab van ami tiszta 20-30 óra játékot jelent. Kíváncsi leszek végül milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...