Magyar felirattal érkezik a Fable 2

  • Írta: Daks
  • 2008. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
2008. október 24-én a magyarországi boltok polcain is megjelenik a Fable 2. A hazai rajongóknak külön jó hír, hogy a játék magyar feliratokkal ellátva lesz elérhető.
2008. október 24-én a magyarországi boltok polcain is megjelenik a Fable 2. A hazai rajongóknak külön jó hír, hogy a játék magyar feliratokkal ellátva lesz elérhető.

A standard változaton kívül elérhető lesz egy Limited Collector’s Edition, melyben az alapjátékon felül megtalálható egy making of DVD dokumentumfilmmel, egy hobbit figura, 5 nyomtatott “sors kártya”, és különféle, a játékban elérhető extra tartalmak.

A Fable 2 ötszáz évvel első rész után játszódik a ködös Albionban. Karakterünk a kezdet kezdetén csak egy a sok nincstelen utcagyerek között, de tetteinktől függően lehet belőle hős vagy antihős is. A játékban fontos szerepet kap a szabad akarat, hiszen jó vagy rossz tetteinknek megfelelően alakulhat személyiségünk és a környezetünkben élő emberek sorsa. A játékos virtuálisan családot alapíthat, gyermeket nevelhet, sőt kutyát is tarthat.
9.
9.
bitbandita
10: ez egy szószerinti idézet P.Molyneux-től: "...Hogy lesz-e PC-s verzió? Uramisten, megint azt akarod, hogy valami olyat mondjak rossz időben, ami miatt később a fejemet veszik? Hát nem fog menni: a hivatalos álláspont szerint jelenleg csak X360-ra készül a játék. Egyelőre ennyit mondok! Na meg esetleg annyit, hogy az általunk írt motor multiplatform, ugyanazt tudja PC-n és 360-on is... "
8.
8.
K.G.
9: Háát. Ugyan az első rész is át lett portolva, de most az Ms nagyon erősít és emiatt úgy gondolom, ha megy is pcre, még később portolják át, mint az első részt. De ne legyen igazam és kapjátok meg minnél hamarabb.
7.
7.
Daks
A standard változat ajánlott fogyasztói ára 15990 forint lesz, a Limited Edition pedig 17990 forintba fog kerülni.
6.
6.
jó lesz már ha jön, nagyon várom én is.

remélem nem fog csúszni,

kicsit vicces, hogy minden jó gamét októberre tesznek már - kész anyagi csőd ez az egy hónap.

amúgy meg a konami elmehet a fenébe, nem tegnap kellett volna a silent5-nek megjelennie?? csak mert bedobták, hogy szept 30...
5.
5.
webadam
12-13ezer ahogy szokott.Nem tudom ez mért lenne drágább mint a többi játék.A Limited olyan 20ezer körül lesz.
4.
4.
K.G.
Igen, azt tudom, de az mire jó?
3.
3.
watto
úgy útálom az ilyet hogy csak azok kapják meg az extra tartalmakat akik megveszik limitedben....
2.
2.
K.G.


Az a sors kártya mire jó?
1.
1.
ddek
kb mennyi lesz a játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...