Resistance 2 képek és infók a többjátékos módról

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
18 új kép látott napvilágot a Resistance második része kapcsán, valamint a fejlesztők elárultak néhány érdekességet a többjátékos móddal kapcsolatban.
18 új kép látott napvilágot a Resistance második része kapcsán, valamint a fejlesztők elárultak néhány érdekességet a többjátékos móddal kapcsolatban.

A Sony legújabb konzoljának, a Playstation 3-nak egyik nyitócíme volt a Resistance, amely sokak tetszését elnyerte. Az ádáz lények által lerohant városokban dúló csata hamarosan folytatódik, mivel november 28-án jelenik meg a második rész. Ennek kapcsán árultak el néhány apróságot a fejlesztők a többjátékos móddal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy összesen 70 multiplayer pálya várja majd a játékosokat. Nem kis szám egy konzolos játékhoz képest, úgy tűnik megfelelően ki fogják használni a Blu-ray lemez nyújtotta tárhelyet. Az információ mellett új képeket is közkézre bocsátottak, amelyek galériánkban megtekinthetők.

Ugrás a galériához

10.
10.
Metal fiú
9.
9.
westZsolt
Változatos graf, 1-ik Mintha élne másik meg mintha nemis meg is , De tuti kijavítják ::P
8.
8.
Dekker
Elég jól nézki a gamma, bár néhol egy kicsit furcsák a textúrák, de gondolom majd kijavítják.
7.
7.
Gael
ugy gondoltam,ahogy a 6. kommentben olvashato.Nem jatszok tul sok netes multival csak a CoD4,TF2 es a GT5P valtogatja egymast nalam.Az a nagy harci helyzet,hogy max a multi stilusat valaszthatod meg,azt nem,hogy melyik palyan jatszol.Ez annak jo,akinek nem szamit,de en nem szeretem mindet.Arrol nem is beszelve,hogy megvettem a CoD4-hez a mappackot,de egyszer sem volt szerencsem erdemben hasznalni a hulye rendszer miatt,mert az alltalam kedvelt stilusok kozott rendre mas palyakon folyik a harc.Vannak kedvenc palyaim,amikkel jo ha 100 jatekbol egyszer talalkozok,amikor a harmadik masodpercben befejezodik a meccs,ugyanis valami vicces kedvu seggdugo 50 pontosra allitotta.szoval ezeket a dolgokat ki kellene kuszobolni egy jo kis lobbiszobaval,ahol lathatod a szervereket,es esetleg megvalaszthatod,hogy mely meccsekben szeretnel reszt venni.hianypotlo lenne(ja es az alltalam felsorolt masik ket jatek detto)
6.
6.
biolencse
Nézzétek meg a galériát. Van egy viszonlag régi kép. Egy újság címlapját ábrázolja a Resistance 2-vel. Ott azt írják, hogy a játékban két kampány mód lesz. Ez igaz? Tudtok erről valami bővebbet?
5.
5.
peterpal7
4: Ezt hogy gondoltad? Belépsz a szerverbe és átvált a neked tesző pályára? Ennek nem lenne értelme. :)
4.
4.
Gael
Kiraly az a rengeteg multis palya,de ehhez szeretnek mas szolgaltatasokat is,pl en szeretnem megvalasztani,melyik szerveren melyik palyara dobjon be.
3.
3.
Obi1
Tisztára olyan mint ha a Halo 3 és a Gears of War keresztezése lenne.
2.
2.
Chocho
Elég közepes a grafika.
1.
1.
tjames
Miért van az hogy a PS-nél a karakterek textúrája szép, viszont a földé, a falaké ratyi??? Azokkal nem bír az egyik mellék-mag?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...