Zack Snyder leszerződött az Electronic Arts-szal

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A 300 és a Watchmen rendezője leszerződött az egyik legnagyobb kiadóval, az Electronic Arts-szal, hogy együtt dolgozzanak a jövőben három fantasztikus játékon.
A 300 és a Watchmen rendezője leszerződött az egyik legnagyobb kiadóval, az Electronic Arts-szal, hogy együtt dolgozzanak a jövőben három fantasztikus játékon.

Zack Snyder pályafutásának talán legismertebb alkotása a 300, valamint a jelenleg is készülő Watchmen. A rendező aláírt egy szerződést az egyik legnagyobb kiadóval, pontosabban az EA los angelesi stúdiójával, s a jövőben három fantasztikus játékot ígérnek a játékosoknak. A stúdió elmondása szerint nem folytatásokat fognak készíteni, hanem teljesen új címeken dolgoznak, amelyekből később akár filmet is készíthetnek, a rendező pedig Zack Snyder lenne. A rendező elárulta, hogy nagy rajongója az EA játékainak, ezért nagyon boldog, hogy végre együtt dolgozhat a stúdióval. Türelmetlenül várjuk az első információkat a készülő játékokról.
6.
6.
Ghost
Marketing szöveg, de így nyilatkozott. Tudod hogy van ez, valamivel fel kell kelteniük a játékosok érdeklődését.
5.
5.
battlefield2
Zack Snyde-nek csak jo filmjei voltak elsonek a 2004 es HOLTAK HAJNALA uj valtozata ami igaz eltert a GEORGE ROMERO eredeti filmjeitol de jobb is volt igy! nagyon jo akcio horror volt lehetne mar folytatasa! ne a gagyi ROMERO zombi filmek jojenek! 300 is jo film volt ,szerintem a jatekoknal is jokat fog csinalni!
4.
4.
Metal fiú
Kiváncsian várom milyenek lesznek
3.
3.
Kocsis92
Nem hiszem hogy 300 lenne, mert egyik sem licencelt, egyik sem folytatás vagy adaptáció. Szóval valami újszerűre kell számítani. Ami sosem árt:):) Szimpatikus emberke ez a Snyder. Remélem sooksok kiváló munkáját tekinthetem meg majd még moziban:D
2.
2.
Aramisz93
Hát, ha nekem is annyit fizetnének mint neki, akkor egyből a kedvenc cégem lenne az EA. :D:P
1.
1.
felegyi
Reménykedek benne hogy a 300-játékadaptációján dolgozik a csapat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...