Electronic Arts

Korunk egyik legnagyobb kiadója, akik megannyi nagyszerű cím birtokában vannak.

Elbocsátások az EA Montrealnál

Montreal a videojáték-ipar egyik fellegvára, ahol többek között a Ubisoftnak, a Square Enixnek és az Electronic Artsnak is vannak érdekeltségei. Utóbbi most több munkatársától is megválik átszervezésekre hivatkozva.

EA: Nem harc, hanem a játékos élmény javítása

Folytatja az EA a Project 10 Dollar kezdeményezésének kozmetikázását: azt mondják, ez nem harc a használt játékok ellen, hanem a felhasználói élmény javítása.

Az Electronic Arts volt a tavalyi év legjobb kiadója

A Metacritic összesítése szerint az Electronic Arts volt 2009 legsikeresebb kiadója, picivel előzte meg a második Nintendót és a bronzérmes Sony-t.

Az EA nyugdíjba küldené az ingyenes demókat?

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője szerint az Electronic Arts egy új módszerrel kísérletezik, mely akár a hagyományos, ingyenes demókat is leválthatná.

Kevesebb veszteséget realizált az Electronic Arts

A vaskos megjelenési lista mellé üzleti helyzetjelentést is csatolt az Electronic Arts, melyből kiderült, hogy a cég a harmadik üzleti negyedévet is veszteséggel zárta.

John Riccitiello szerint áldás is lehet a válság

Tavaly bebizonyosodott, hogy a válság a játékipart sem kerüli el, a fejlesztők egymás után építenek le és szüntetnek meg egész stúdiókat.

Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.

Új Grasshopper játék készül Unreal Engine 3-mal

A japán székhelyű Grasshopper nevű fejlesztőcsapat szerződést kötött az Unreal Engine 3 felhasználásáról, s nekiláttak egy multiplatform horror játék elkészítésének.

Zack Snyder leszerződött az Electronic Arts-szal

A 300 és a Watchmen rendezője leszerződött az egyik legnagyobb kiadóval, az Electronic Arts-szal, hogy együtt dolgozzanak a jövőben három fantasztikus játékon.