Európában is megjelenhet az Afrika

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár Japánban már jó ideje elérhető az Afrika, s a Sony eddig nem is tervezett nyugati megjelenést, úgy tűnik, jövőre Európában is bemutatkozhat a játék.
Bár Japánban már jó ideje elérhető az Afrika, s a Sony eddig nem is tervezett nyugati megjelenést, úgy tűnik, jövőre Európában is bemutatkozhat a játék.

Ugrás a galériához

Egy fotós bőrébe bújni nem nagy szám, viszont olyan gyönyörű, lélegző világban, amit a PS3-as Afrika bemutat, már nagyon is az. Mindenkit, de leginkább az ütős platform-exkluzív címekre vágyó PS3-tulajokat rosszul érintette, hogy a játék a Sony bejelentése szerint csak Japánban fog megjelenni. Kezdhetünk reménykedni, hiszen egy kamerákat reklámozó Sony-rendezvényen bemutatásra került a játék angol verziója: a cég szóvivője szerint az Afrika 2009-ben Európában is megjelenhet majd.

Frissítés: A Sony időközben cáfolta a híreket, a szóvivő téves információkat közölt. Az Afrika sajnos továbbra is a japánok kiváltsága marad.

13.
13.
TONYSAKKA
az ok hogy ps3 exkluziv,de japo exet??

K.A.kat
12.
12.
girgosz
Egyébként is mozgásban 100x szebb, ->Gametrailers
11.
11.
girgosz
Miért fos, mert nem embereket kell benne halomra lövöldözni, hanem kellemes kikapcsolódást nyújt(egy fárasztó nap után pl)? És a grafika sem minden, nem vilagrengető, de pl az állatok szépen ki vannak dolgozva. Természetesen ettől még nem fogom megvenni, de ne kell azért szídni nem lehet olyan rossz játék szerintem.
10.
10.
thomee84
hm, azért a screenshotok mellett 2006.09.22.-i dátum figyel ám!:) azóta eltelt 2 év! amúgy meg érdekes játék, esetleg beszerzem, de inkább a valóságban fotózok.
9.
9.
Vikitiki
kit érdekel ez a fos játék

8.
8.
Tomie7
5. Hát nem egy Crysis a grafikája! xD
7.
7.
Gael
regionalis megjelenes ellen kivalo orvossag az Ebay,viszont ha kiadjak itt is,tuti vevo leszek ra.Remelem a jovo koratavaszi pangasban jon ki,elnezegetem a napsutotte tajakat,amig kint ganajkodik az ido
6.
6.
Aramisz93
Ekkora területet nem lehet gyönyörűen lemodellezni. inkább azt nézném meg, hogy mennyi állat lesz majd megjelenítve egyszerre. Rengeteg :O
5.
5.
Krekk
Hátnemtom. Engem ez a grafika nem igazán vert le a székről, sőt inkább kicsit megmosolyogtatott. A fű ronda, a sár mű, egyedül a vizilovak szépek, az orszavú meg jó-jó. Bár ez egyéni vélemény, de szerintem -hangsúlyozom ezek a képek alapján, szóval mozgásban nem láttam- nem kiemelkedően szép a játék. uff
4.
4.
westZsolt
ajánlom is De vagy idén vagy 2009-1-sején HAMAR kell mert JÓÓ :D
3.
3.
LiMiT
Látjátok milyen hülye vok? -.- kb 5x néztem már meg a hírt(Hogy minek azt nem tom), de mégis nekem az egészből az jött le hogy jön PC-re...DE HONNAN?! -.- Már megörültem hogy lesz mit apámnak adni...erre hoppá! :D Na mind1. :P
2.
2.
LiMiT
Jájá! Apámnak való gém! :D
1.
1.
drip
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...