TGS 2008: Halo 3 Recon bejelentés és trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft a Tokyo Game Show keretén belül bejelentette a legújabb Halo-játékot, amely a Halo 3: Recon nevet viseli és a harmadik rész előzményeit mutatja be.
A Microsoft a Tokyo Game Show keretén belül bejelentette a legújabb Halo-játékot, amely a Halo 3: Recon nevet viseli és a harmadik rész előzményeit mutatja be.


Hamarosan kibővül az Xbox 360 legnépszerűbb játékának univerzuma, mert a Microsoft a mai napon bejelentette azt a játékot, amiről eddig csak suttogtak a rajongók. Kaptunk már egy trailert is régebben, ám nem lehettünk biztosak benne, hogy miről is van szó.


Végre megtört a jég, s megtudhattuk, hogy készül a Halo 3: Recon, amely a harmadik epizód előzményeit mutatja majd be, mégpedig egy új főhőssel a középpontban. A megjelenés valamikor 2009 végén várható, kizárólag Xbox 360-ra.

Update: megérkeztek az első képek!

Ugrás a galériához

7.
7.
MT Raze
Yep. A Halo nem az a tipikus 2. vh-s szürke hangulatot közli. Én még örültem is neki h oan szines :D 1ébként szentem MC nélkül nem is igazi Halo a Halo...
6.
6.
Bally King
5: Mivel a játék teremtette meg a Halo-univerzumot, érdekes, hogy máshogy képzeled el, mint ahogy a játékban van.

Szreintem jobb lenne a videókat olyanra csinálni, mint amilyen a játék lesz, és nem fordítva.
5.
5.
Glek
JEJEJEJEJ!!!! Remélem kicsit állítanak a grafikán, mert én a Halo univerzumot nem ilyen színes idióta mesének képzelem el, mint ahogy a játékokban lefestik. Nem tudom miért esik nehezükre oylanra megcsinálni mint a videókban, meg a képeken. Komor, háborús hangulat... :)
3.
3.
krisinho1
végre ezaz és 360ra jön sztem
2.
2.
watto
1.
1.
bence9
halo 3 pc-s verzió? majd az xbox 720-nál mi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...