Tokyo Game Show 2008

TGS 2008- Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Soft!
Típus: Játékkiállítás

Nem mondják le a Tokyo Game Show-t

Szegény Japánt az utóbbi pár hétben az idegenek támadásán kívül gyakorlatilag minden létező katasztrófa sújtotta egyszerre. S habár a következmények közül valószínűleg egy játékshow elmaradása vagy megtartása érdekli a legkevésbé az érintetteket, játékoldal lévén nekünk erről kell beszámolnunk.

Tokyo Game Show 2009

Volt már GamesCom, BlizzCon, és ősszel jön nekünk a Tokyo Game Show. A szervezők közzétettek egy listát a fontosabb eseményekről.

TGS 2008: a második videócsokor

A Tokyo Game Show videóinak második felvonásában olyan játékok kaptak helyet, mint a Red Alert 3, Resident Evil 5, White Knight Chronicles stb.

TGS 2008: No More Heroes 2 - most már lesz vér

A No More Heroes dizájnere, ismertebb nevén Suda 51 elárulta, hogy a Desperate Struggle-ből két változat készül majd: egy véres és egy kevésbé erőszakos.

TGS 2008: Új információk a Halo 3: Reconról

A Halo 3: Recon bemutatója meglehetősen sejtelmesre sikerült, ám szerencsére a Bungie munkatársai készségesen válaszoltak az újságírók kérdéseire.

TGS 2008: White Knight Chronicles bejelentés

Bár már tavaly leleplezték a Level-5 és a Sony legújabb közös gyermekét, a hivatalos bejelentést újra megejtették az idei Tokyo Game Show keretében.

TGS 2008: NFS - Undercover videó és képek

Megérkezett az első Need for Speed: Undercover gameplay videó az idei Tokyo Game Showról, míg a délután kaptunk néhány új képet és háttérképet is.

TGS 2008: A screenshotok második eljövetele

Újabb nagy adag screenshot érkezett a TGS-ről. Van Battlefield, Fallout, Halo 3 Recon, Motorstorm, Tomb Raider, és még jó pár más is!

TGS 2008: Nextgen konzolokra is lesz Castlevania

A Konami híres Castlevania sorozata elsőként látogat el újgenerációs konzolokra - a titkolózás viszont nagy, az új résznek még az alcímét se tudni.

TGS 2008: Helyszíni fotók a Tokyo Game Showról

A Destructoidos srácoknak köszönhetően következzen most egy nagy adag fénykép a Tokyo Game Show rendezvényről - a kiállítás idén is nagyszerű lett.