TGS 2008: White Knight Chronicles bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 10.
  • Bejelentés
Bár már tavaly leleplezték a Level-5 és a Sony legújabb közös gyermekét, a hivatalos bejelentést újra megejtették az idei Tokyo Game Show keretében.
Bár már tavaly leleplezték a Level-5 és a Sony legújabb közös gyermekét, a hivatalos bejelentést újra megejtették az idei Tokyo Game Show keretében.

A White Knight Chronicles főhőse, Leonard egyszerű kereskedőként dolgozik, míg rá nem bukkan véletlenül egy különleges páncélra: a páncél hatalmas erőt ad neki, ő lesz a White Knight, aki megvédi Balandor világát a veszélytől. A Wizard néven ismert csoport pont Leonard természetfeletti ereje után kutat, s gondosan előkészített tervvel próbálják meg hősünket magukhoz csalni: míg ő a szörnyek ellen küzd, elrabolják Balandor hercegnőjét tudva, hogy hősünk a megmentésére siet majd.

A Rogue Galaxy és a Dark Cloud fejlesztőinek legújabb körökre osztott stratégiájában  természetesen lehetőség nyílik a történet egyedüli végigjátszására is, de akár négyfős csapatokba is verődhetünk, ha találunk magunk mellé három talpraesett kollégát - az online játék során más küldetések várnak ránk. A White Knight Chorniclesbe nem kevés szerepjátékos elem is került, így a kooperatív mód során saját karakterekkel indulhatunk csatába. A kizárólag PlayStation 3-ra megjelenő játék karácsonykor kerül a japán boltok polcaira, a nyugati megjelenés valamivel később várható.
6.
Metal fiú
de jó elehet szórakozni velük
5.
Trishtan
4.
adam0527
úristen "béke" ember.

sztem ez lol3.
Metal fiú
1.
Trishtan
Egyik kedvenc csapatom. a DQ 8-at is ők vitelezték ki :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...