Kiszivárgott a Fallout 3 tesztelői változata

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Kereken húsz nap van hátra a Fallout várva-várt harmadik részének hivatalos megjelenéséig, ám a készítők balszerencséjére a tesztelői változat már letölthető.
Kereken húsz nap van hátra a Fallout várva-várt harmadik részének hivatalos megjelenéséig, ám a készítők balszerencséjére a tesztelői változat már letölthető.



Pár napja fejeződtek be a játék munkálatai, nem sokkal később pedig a készítők lelkiismeretesen eljuttatták a tesztelői változatot az újságíróknak. Nem sejtették, hogy rossz kezekbe is kerülhet a játék: valaki feltöltötte az X360-as verziót az internetre, onnan pedig megállíthatatlanul terjedt tovább a Fallout 3 a legnépszerűbb fájlmegosztókon és szervereken keresztül - a Bethesda már keresi a ludast. Hatalmas érvágás ez a csapatnak, kérünk mindenkit, hogy várja meg az október végi megjelenést és vegye meg a játékot, ahelyett hogy ész nélkül rohanna letölteni!
74.
74.
higgadt
Bocs srácok de én is azokhoz tartozom akik az életben nem fogják megvenni. Nem mégcsak azt sem mondhatom, hogy ajaj de sokba kerül. Egy softver árához képest relativ elég jól állok amiért eléggé megszenvedtem. Lehet rám mondani, hogy a PC-s társadalom régi szégyenfoltja és fekélye vagyok (hogy régi az biztos elvégre még xtn kezdtem kis monochrome monitorral + nagylemezzel nyomattuk a tutit rulz volt:)) de sajnos nekem ez csak 20ad rangú hobbi. Az esetek nagytöbbségében letöltök kipróbálok 1-2 óra játék után törlök. Igazatok van aki fiatal és élete gamernek lenni az dolgozzon meg érte aztán legalább becsülni fogja azt a szoftvert amit megvesz. De ha nem lehetne tölteni akkor csesznék az egészre és nem játszanék, annyira nem foglalkoztat a dolog. Szoval ez is egy álláspont.
73.
73.
LonGleY
80: Köszönjük a gyors példát... :]
72.
72.
NereusLaceee
82: Köszönjük a kultúrált hozzászólást :D
71.
71.
NereusLaceee
Azt kell mondjam, teljesen együtt érzek a srácokkal meg minden. Az X360-as verziót biztosan nem fogom letölteni. De a PC-st igen.

Az első két részt megvettem annó, persze mikor már a másodikat is osztogatva mérték, de csak mert nem ismertem a sorozatot előbb. Pechemre, a Tactics-ot is megvettem, még frissiben.

A 3-nál ilyen baklövést nem szeretnék. Idő, pénz, kemény munka, és ideggörcs, hogy mindenkinek jó játékot csináljanak érzés ide-vagy oda, addig nem veszem meg, míg meg nem győz.
70.
70.
Metal fiú
79: sok hülye ember van ami világba
69.
69.
omlas91
De te se veszed észre hogy nem vesszük a lapot, és neked abban mi a jó abban hogy kikerülsz a gyurkafanblogra? Nem azért röhögünk azokon a kommenteken (ha röhögünk) mert olyan viccesek, hanem azért mert vanna ilyen hülye emberek is.
68.
68.
krisinho1
az a baj hogy ijen ferikkel meg billgécekkel van tele a pc-s multi társadalom, ezért váltottam x360ra de jól tettem egyébként hírre térve akinek flash a gépe ígyis-úgyis letölti akinek tiszta gépe van az meg megveszi nem fogja azért kiflashelni hogy 20 nappal előbb játszhasson
67.
67.
billgéccforprezide
hát hiába mondom hogy ezt a szöveget azért nyomatjuk hogy kikerüljünk gyurkafanblogra és lehessen röhögni a kommentjeinken...

de nemvették a lapot úgyse kerülünk ki kommenteket trölték, pedig tök poénok. szóval semmi értelme tovább csinálni.

ímúgyis elfáradtam benn
66.
66.
omlas91
nem nem az, elismert legyél a való életben és ne egy gamermagazin honlapján,de ha ilyen szöveggel elismert vagy akkor... inkább nem is folytatom XDDDDDDDDDDDDDDD
65.
65.
billgéccforprezide
mért nem az? magyarország legnépszerűbb gamermagazinjának honlapján elismertnek lenni?...

akkor mi az?

nekem elég ha a kedvenc újságomnál megbecsülnek, nem akarok mingyárt betörni a sóbiznicbe XDDDDDDDDDDDDDDDD
64.
64.
omlas91
Add ki magadból a hülyeséget máshol, és kit érdekel hogy GSO-n ismert csóka vagy? Úgy csinálsz mintha nagy dolog lenne. pffff
63.
63.
billgéccforprezide
képzöld el, hogy azért jöttünk ide hogy kicsit felbuzdítsuk a gyurkafanblogot, de nem vették guppiék a lapot sajnos...

mindössze annyit akartunk, hogy kicsit többet lehessen röhögni.

én legalábbis nagyon jókat szórakoztam, haver kommentjein is, meg néha magamén is.

jó kaidni magadból a hülyeséget.

és úgy képzeld el hogy és GSO-n ismert csóka vagyok, nem mondok nicket, de 3800kommentem van...

Fórumon is szimulátorosként vagyok ismert.

Gyurkafanblogon pedig RaV3N névvel kommentelek
62.
62.
g.man580
Apám, mint az állatkertben.

(Tisztelet a kivételnek)

Sztem is elég szemétség az újságíróktól hogy valaki már felnyomta a netre.Legalább a megjelést várjuk meg aztután mindenki úgy szerzi be ahogy akarja.
61.
61.
billgéccforprezide
te vagy a szánalom mintaképe kisfiam...

nem engem kéne kitenni gyurkablogra hanem téged...

haverral beregelünk hogy kicsit játszuk a hülyét itt gamekapcson, re meg simán részt veszel benn és még le is süllyedsz a szintünkre...

nem vagy te különb a gyurkáéktól meg rsvegaséktól semmivel...

béééna.
59.
59.
Feri006
Vegyél elő egy tollat és egy papírt, anyukád szobájában vagyok
58.
58.
billgéccforprezide
gyere rá hogy téé, gyere ráti hogy mivolt deee hogy ekkora buzi lögyél, azt még énsértömmög!
57.
57.
Feri006
mi az a youtube?,, uzsétbaszom a szsádat te zsivány
56.
56.
billgéccforprezide
ezt nem ohattomitól vetted youtube-ról te szemét?
55.
55.
Feri006
kurva anyádat te segluk nemtudom miért pofázol bele a dogomba de ezétr járni fog eggy pár pofon te faszstolvaj geci
54.
54.
billgéccforprezide
HE

mi folyik itt

feri te buzi

te ne keménykedj

odamegyek és kinyomom a pattanásaid

te mocsok
53.
53.
Feri006
H2 a szart is ikverem belőled meg a többi okostojásbol
52.
52.
metafenomÉN
53-54# Megnyugtatlak élőben is egy kibírhatatlan cinikusfellengzős alak vagyok :)



Attól hogy sokan csinálják még nem lesz jó vagy törvényes, de szerintem ehhez nem kell olyan sok ész, persze gondolom h arrólvvanszó hogy egész népcsoportok vagy népek lopnak meg csalnak akkor meg rendesen tudsz fújni rájuk, de ha nekem nem hiszel sétálj be a rendőrségre és mondd el nekik hogy mit csinálsz és várd a dicséretet, valószínűleg annyira megörülnek majd neked hogy egy kis időre lefoglalják a gépedet hogy ők is játszhasanak... ;)



De hogy pontot tegyünk a végére engem nem zavar hogy letöltöd a játékot csak legyél vele tisztában hogy illegális és ha valaki szán rá annyit hogy megvegye akkor azt ne fikázd.
51.
51.
maxxtro
azért azt megnézném hogy élőben is ekkora a pofátok vagy csak a széllessávú net miatt ekkora ??? :)
50.
50.
maxxtro
lopok? dtsh-n nem tom hány száz ember tölt onnan hmm gratulálok :) nem tom átlag életkor? 10 14 év? vagy csak így élitek ki magatokat hogy netetek van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...