Secret Service bejelentés képekkel

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision gondozásában készül a Secret Service, amelyben a titkosszolgálat egyik emberét alakítva magát az elnököt kell megvédenünk a rá leselkedő veszélytől.
Az Activision gondozásában készül a Secret Service, amelyben a titkosszolgálat egyik emberét alakítva magát az elnököt kell megvédenünk a rá leselkedő veszélytől.

Ugrás a galériához

Megannyi film témája volt már az elnök megvédése, ám a számítógépes játékok piacán eddig nem sok olyan alkotás volt, ahol az amerikai titkosszolgálat egyik emberét kell alakítanunk. A játék egy taktikai FPS lesz, s a történet során Washington leghíresebb területein megfordulunk majd, valamint az elnök magángépére is ellátogatunk. Külön érdekesség, hogy az Activision PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 2-re adja ki a játékot, az év vége felé, mégpedig nem egy frissen megjelent játék áráért, hanem sokkal olcsóbban.
14.
14.
farkasmilan
szerintem jó játék lesz,de én azt mondom az új játékoknak hiába szép a grafikájuk,a játékélmény 0(max 4 játék jó).Ezért fognak uralkodni a konzolok mert inkább vesznek egy konzolt amire jönnek is ki a jó játékok.A pc-t meg már nem annyian fejlesztik mint régen.pl:a fifások is nyavajognak hogy nexgen verzió kell és most kb a felének a 09 nem indul el.Meg ott van a warez. és ezért vannak előnyben a konzolok.Reklamáció nemkell:D
13.
13.
shooter1234
Sztem azért lessz ilyen olcsó, mert a mai játékokkal (pl Crysis, Hellgate London) nem veszi fel a versenyt. Semmi újitás nem lessz benne. Pl: fegyverfejlesztés meg hasonlók. Nem elsősorban a grafika miatt. De azért a BIA féle taktikai FPS -ek eléggé ritkák manapság. Na mind1 azért még lehet hogy jó lessz.
12.
12.
Ghost
Nem lett elírva, ez a dolog egyik apropója, hogy kijön PS2-re. Egyébként az sem kizárt, hogy a képek abból a verzióból származnak, azért visszamaradottabb kicsit a grafika, mint amit a mostani masinák tudnak.
11.
11.
McDuff
ps 2?ez el lett írva nem?
10.
10.
Aramisz93
MEg ha az írják, hogy az év vége felé jelenik meg, akkor ez már igencsak nincs kezdeti stádiumban.
9.
9.
Aramisz93
De még akkor is ha kezdeti stádium. Akkor sem lenne szabad olyan képet kiadni hogy a fegyver átlóg a karakter vállán.:S
8.
8.
felegyi
Ez még csak a kezdeti stádiumban van, azért kaptunk képeket hogy "na valami ilyesmit képzeljetek el" dolog meglegyen!
7.
7.
Metal fiú
tetszik várom többi hírt róla
6.
6.
wildláma
inkább örüljetek hogy használható képekat kaptatok.
5.
5.
Glek
Azért mert gagyi ia grafikája még lehet innovatív, és ha tényleg egy jó taktikai FPS-t kapunkén megcsókolom az activisionos skacok buksiját. :D Nagyon kéne már egy. :S Igaz most a BiA-val elleszek egy darabig. :) Ráadásul még olcsóbb is lesz.
4.
4.
Vincenzo
3: ott ténylegátlóg a csávó vállán a rakétavető



A képeket elnézve ezt énsem merném kiadni egy frissen megjelent játék áráért...de én az Activision-Blizzard nevet se mocskolnám be vele...
2.
2.
suti_88
igazad van, ennek nem sok értelme, sok cimet kidobott az activision, erre felkarolnak egy ennyire potenciálatlan játékot, remek piac-szakembereik lehetnek nekik is...
2.
2.
MetalLord
nézzétek meg a 3. képet: ott most télleg az van, h átlóg az a rakétavető a csávó vállán?? Amugy ez elég gyér egy cucc... sztem mindenki el fogja felejteni 1 nap alatt
1.
1.
billgéccforprezide
úristen de rondán néz ki.

tömegfps lesz a javából...

el fog veszni a süllyesztőben, érzem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...