Ismét mozgásban a Fable 2

Link másolása
A tegnapi nap folyamán ismét megjelent egy gameplay jeleneteket felvonultató trailer Peter Molyneux jövő héten megjelenő legújabb játékából, a Fable 2-ből.
A tegnapi nap folyamán ismét megjelent egy gameplay jeleneteket felvonultató trailer Peter Molyneux jövő héten megjelenő legújabb játékából, a Fable 2-ből.


A grafikára nem lehet panaszunk, a játékmenet is ígéretesnek tűnik, és ha a készítők hozzák az első rész színvonalát, akkor már most elégedetten dőlhetünk hátra a fotelben, és markunkat dörzsölgetve várhatjuk a folytatást! Megjelenés október 24-én.
9.
9.
Doc.
A kinectes hírre kattintottam, ez meg ide dobott :D
8.
8.
Juraviel.Ihuan.Bed
Turley (9)



Igen, írták, hogy pl. azok a kis falvak, ahol az első részben lehetett járni, most 500 évvel később virágzó városok.



Ha jól emlékszem a technológiai fejlődés is nyomon lesz követhető, mert itt már lőfegyverek is lesznek (az egyhez sajnos nem volt szerencsém, gondolom ott még nem voltak :D).



Megváltoznak a politikai határok, egykor apró, kis országok birodalommá nőtték ki magukat, a régiek már rég porba hullottak, újak születtek.



Szóval, nekem tetszik ez az elgondolás, mármint, hogy változó történelmi közeget szimulálnak, kicsit "életszerűbbé" (nem só szerint venni) teszik.
7.
7.
Vincenzo
7: Ugyan abban a vliágban fog játszódni, csak 500 évvel később, mint az 1.
6.
6.
Aramisz93
Úristen ez még az első résznél is jobb lesz ! :D



Amugy a világ ugyanaz marad, vagy ez teljesen új játéktér lesz? Mert a szereplő más azt látom.
5.
5.
Metal fiú
anyira jó lesz csak jelenjenmár meg
4.
4.
Hawen
Nagyon jó játéknak tűnik ,várom én is ,csak az a gond ha ezen a napon jelenik meg a farcry2 és a Midnight Club is :D + 31. -én Command & Conquer: Red alert 3 :D
3.
3.
gringos
rettenetesen várom. Az egyetlen gond, hogy aznap jelenik meg a Far cry2 is, de ez legyen a legnagyobb baj, 2 zseniális játék.
2.
2.
torppapa5
1.
1.
K.G.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...