Trilógiának készül a Mirrors Edge

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy interjúban érdekes dolgot fedett fel a Mirrors Edge producere, mégpedig azt, hogy még legalább két epizódot várhatunk az első megjelenése után.
Egy interjúban érdekes dolgot fedett fel a Mirrors Edge producere, mégpedig azt, hogy még legalább két epizódot várhatunk az első megjelenése után.


Mint már sokan tudjátok, a játék egy alternatív világban játszódik, ahol a kommunikációt a kormány ellenőrzi, ezért minden információt úgynevezett futárok szállítanak. A játék főhőse, Faith is egy futár, aki tetőkön ugrálva és csöveken felmászva menekül az üldözői elől. Az Ausgamers-nek adott interjúban a játék producere elárult néhány érdekességet a folytatásokról, mégpedig azt, hogy legalább kettőre számíthatunk, amelyekben új szereplőket is megismerhetünk. Tervben van még egy későbbi epizóddal kiadni egy pályaszerkesztőt is. Az első rész megjelenése november 14-én várható.
7.
7.
3D
Én ezt a játékot már nagyon várom, örülök ennek a hírnek. Sztem tuti jó lesz.
6.
6.
thurands
Előbb ez jöjjön már ki, utánna jöhet a többi:).
5.
5.
g.man580
Jöhet a trilógia.Én várom!
4.
4.
Giga0509
4:tiedbe is :D "mondtanak"
3.
3.
suti_88
hát nm tudom....még több ugyanilyen játék? jó EA szokás szerint megint egy rókabőr..de kell ez nekünk? mert ez a játék jó lesz, és újszerű az tény..na de ugyanezt ujrajátszani egy 2. és 3. epizódban...és mindössze ugy, hogy csak a szereplők változnak, hát nem látok benne potenciált...
2.
2.
Ghost
14-e, csak elírtam elsőre. Bocsi.
1.
1.
peterpal7
November 18.? az nem sok idő! Lassan az lesz már a hír ha valami NEM többrészes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...