EA nyilatkozat a leállított Tiberiumról

Link másolása
Nemrég olvashattátok, hogy az EA törölte a Command & Conquer sorozathoz tartozó Tiberium projektet. Most megtudjuk, hogy pontosan miért is döntött így.
Nemrég olvashattátok, hogy az EA törölte a Command & Conquer sorozathoz tartozó Tiberium projektet. Most megtudjuk, hogy pontosan miért is döntött így.

Mikor bejelentették, hogy törlik a projektet, sokan egyből arra gondoltak, hogy pénzügyi nehézségekkel küszködik az Electronic Arts, de a cég elnöke, John Riccitiello megcáfolta ezt a hírt:

"Ha elégeted a tojást, nem szolgálod fel. Perverz, nem, inkább logikátlan és butaság ilyet állítani, hogy a cégnek pénzügyi gondjai vannak, csak azért mert leállítottunk egy fejlesztést, ami nem felelt meg a minőségi elvárásainknak. Évente egy vagy két játékot a jövőben is törölni fogunk. Egy étterem ,ami mindenfajta ételt felszolgál, mindegy hogy elégett a vevő vagy sem, az nem ismeri a minőség szót. A U2 remek albumokat adott ki, és Steven Spielbergnek pedig csodálatos filmjei voltak. De ez nem azt jelenti, hogy egyiküknek sem volt meg a maga Tiberiumja'".

Tehát számítsunk arra, hogy még pár fejlesztést le fognak állítani az évek folyamán. Reméljük jól dönt az EA, és nem éppen az érdekesebb játékokat dobják kukába!

Érdekel milyen lett volna a leállított Tiberium?
Olvasd el Mast3rmind előzetesét!
15.
15.
peterpal7
15: Imádom útálni az EA-t!
14.
14.
Glek
Peterpal... :D:D:D::D Ez nagy volt. :D
13.
13.
peterpal7
Ekkora hülyét... szerintem a takarító véletlenül letörölte a félkész játékok. :D
12.
12.
Theodor
Kár érte .. :( egy kedvenc törölve a listáról ... :(
11.
11.
Glek
Dareal, mondjuk tényleg elég erős párhuzamokat állít föl a srác. :) Lehet, hogy megviselte a játék leállítása? :D Sims meg a toplistán? Akarod mondani játékok a Sims listán? :D http://www.gamedaily.com/articles/news/wow-sims-dominate-top-10-pc-games-of-07/19191/?biz=1
10.
10.
McDuff
ez 1 maszlag,ezt eddig is tudtuk,ez nem kifogás,csak mellébeszélés - hasonlatok meg metaforák - ezzel szurja ki a szemünket Riccitiello bácsi...gratulálok...
9.
9.
Dcrysis02
7.
7.
herlius
"... mindegy hogy elégett a vevő vagy sem ..." LOL:)))) Reméljük a játékosok elégetése nem tartozik az EA stratégiájához.
7.
7.
MT Raze
Szentem a Sims **va unalmas. Semmi játékélmény, semmi ok hogy játszak vele... Amúgy lehet hogy végre elindulnak a jó irányba (reménykedem benne).
6.
6.
cemi
Hát ja ez érdekes nyilatkozat,Évekig huzták a fifa átdolgozását,az NFS-ekröl nem is beszélve.Meg még mondanám a MOH sorozatot is(inkább Cod-os vagyok, az jobb sztem)

Abban egyetértek hogy minöségi stuffokat kellene csinálni, de elötte meg ilyen komoly lesz meg olyan komoly lesz, aztán DELETE.Érdekes ez a cég,Remélem a mirrors edge jó lesz, abban még bizom azé.

a Ubi-tol kéne példát venni, az véleményem szerint rengeteg olyan sorozata van amire sokunknak egy panasza sem lehet, mig pc-m volt addig szinte csak Ubi-sak voltak fent,na de mind1
5.
5.
Chocho
#3: Teljesen igazad van.
4.
4.
gerappa
Mióta lett az EA ilyen nagy minőségellenőr? Bezzeg az egyre szarabb NFS-hez hozzá nem nyúlna mert hozza a pénzt.
3.
3.
Aramisz93
Ezzel csak az a baj, hogy mennyire hypeolták, meg hogy ez milyen jó lesz, aztán egyszer csak leállítják. Természetes hogy felvannak háborodva a játékosok.
2.
2.
dareal
fusd át még legalább egyszer, akkor majd megérted. u2. asszociáció? sims törlése? miről beszélsz, mai napig a top10 eladási listákon figyel.
1.
1.
laca009
és hogy jön ide a u2 xD ez az ember hülye miért állitották le enyi erővel az egész sims ügyet a megjelenése az elsö kiegnek már törölni kellet volna áhh nem pénz ügyi mi xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...