Tiberium

Command & Conquer szérián alapuló taktikai FPS PC-re, PS3-ra és X360-ra az Electronic Artstól.
1287420875

C&C játékon dolgoznak a Dead Space alkotói

A Visceral Games fejese a Gamasutrának erősítette meg, hogy a csapat új Command & Conquer játékon dolgozik. A projektről mindössze annyit árult el, hogy a megjelenése "még nagyon messze van", így az sem derült ki, hogy stratégia lesz-e az új rész vagy inkább akciójáték - a csapat profiljába az utóbbi illene bele.
1242994680

Tiberium - újabb videók a törölt játékból

Két újabb, ezúttal ingame videó bukkant fel a tavaly szeptemberben törlésre került Tiberium projektből - a két videó a helyszíneket és a grafikát mutatja be.
1237636440

Tiberium - Ilyen lett volna a törölt játék

Noha az Electronic Arts már törölte a Tiberium projektet, időnként még felbukkan egy-két kép, concept art, vagy mint most, az első szint nyitó és záró animációja.
1232623620

Csütörtök délutáni galériamánia

Az Aionguard, a Cellfactor, a Red Alert, a Riddick, a Skate, a World in Conflict és a többi finomság mellett még az októberben leállított Tiberiumból is érkeztek új képek!
1224194520

EA nyilatkozat a leállított Tiberiumról

Nemrég olvashattátok, hogy az EA törölte a Command & Conquer sorozathoz tartozó Tiberium projektet. Most megtudjuk, hogy pontosan miért is döntött így.
1222846020

Tiberium - az EA törölte

Nemrég az Electronic Arts úgy döntött, hogy figyelmét arra fordiíja, hogy minőségi játékokkal lássa el publikumát és máris lett egy áldozat: törölték a Tiberium projektet.
1217433000

Csúszik a Tiberium megjelenése is

Memrég megtartott konferenciáján az Electronic Arts sajnálatos hírt közölt a játékos társadalommal: csúszik a várva-várt Tiberium megjelenése.
1215514860

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.
1207393320

Vadi új Tiberium screenshotok a galériában

Új képek érkeztek az EA legújabb FPS-éből, a Command & Conquer világ nyújtotta lehetőségeket maximálisan kiaknázni hivatott Tiberium-ból.
1205190000

Tiberium

Mostanában elég sok belső nézetes lövöldözős játékot kaptunk kézhez, melyeket az Epic Games által fejlesztett Unreal Engine 3.0 hajtott. Tavaly ugye ott volt a Rainbow Six: Vegas, Bioshock és az Unreal Tournament 3. Idén, pedig a Turok futott be februárban, illetve ez év végére várható az EA Los Angeles Command & Conquer sorozatán alapuló játéka is. Ismételten megpróbálja az Electronic Arts, amibe pár éve beletört a bicskájuk (lásd Renegade). A cél nem más, mint hogy egy méltán neves stratégiai játék világába fejlesszenek egy akció stuffot, mely méltó lesz az eredeti univerzumhoz.