Tölthető a LEGO Batman demója

Link másolása
Tölthető a Traveller's Tale legújabb játékának, a LEGO Batman: The Videogame demója, mely az első hibás változat után végre működik is.
Tölthető a Traveller's Tale legújabb játékának, a LEGO Batman: The Videogame demója, mely az első hibás változat után végre működik is.


Az alig fél gigabájtos demóban két pálya található, melyek végigjátszása során Batmannel és Robinnal, illetve Jokerrel és Harlequiennel kell harcolnunk. Batman oldalán a Macskanő után eredhetünk, Jokerrel pedig Gordon felügyelőt bosszanthatjuk. A játékból természeteseb ezúttal sem hiányzik a párbeszédeket erősen mellőző humor. A demó letöltése az alsó tükörszerverek egyikéről lehetséges.

4.
4.
SWBF2
Ez már egy hónapja kinn van...késtél OP :)
3.
3.
Tomie7
Én tegnap szedtem le a torrentről ma telepítem fel. Amúgy én nem értem ,hogy a játékot szeptember 20.-a körül már kiadták és most a demót!? Minek? Egyébként nekem se való játék egy kicsit már kinőttem. :D
2.
2.
Optimus Prime
Nekem a tovább jutással volt gondom a Heroban Robin vesztettem el valahol:S a Villainbe meg nem tudtam... feljutni valahova. Vagy a Batman era vagy a fejlesztők fogytak ki az ötletekből. A LEGO SW nagyon jó lett, az Indy-s már-már...
1.
1.
armored death
Kipróbáltam a demót. Hát rakás szar. Nem tudom minek kell erőltetni ezt a legós-dedós faszságot. a legó maradjon meg a való életben a betmen meg gotham cityben. és akkor nem baszok pofán senkit se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...