Újabb LittleBigPlanet megjelenési dátum

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Mint már arról beszámoltunk, elhalasztották a LittleBigPlanet megjelenési dátumát, ám a mai napon a Sony bejelentett egy új dátumot, amely nincs is oly messze az előzőtől.
Mint már arról beszámoltunk, elhalasztották a LittleBigPlanet megjelenési dátumát, ám a mai napon a Sony bejelentett egy új dátumot, amely nincs is oly messze az előzőtől.

Ugrás a galériához

A LittleBigPlanet eredetileg október 24-én került volna forgalomba, ám a kiadó elhalasztotta a megjelenési dátumot. Akkor nem adtak pontos dátumot, hogy medddig halasztották, ám a mai napon kiderült, hogy nem kell sokkal többet várni az európai Playstation 3 tulajoknak sem, ugyanis az új dátum november második hete, vagyis a 3-ával kezdődő hét. Reméljük nem lesz újabb késés és végre Európa-szerte is megjelenhet a játék.
17.
17.
gerappa
Az EUsat, mert ahhoz magyar a kézikönyv. Meg lehet hogy szervertalálásban is jobb ez. De még nem próbáltam az online módot. Még csak egyedül tolom. De megjelenés előtt szerintem nem izzítják a szervereket.
16.
16.
Ca$h
És melyiket választottad? Tényleg neked már van server? Tudsz online nyomulni?
15.
15.
gerappa
Én hazafelé menet besétáltam pont az ÜK-ba és egyből szemet szúrt a kicsike a polc tetején. Még választhattam is hogy EU-sat vagy Usenkásat kérjek.
14.
14.
Ca$h
14: igen igen mindenben igazad van, én tesztelésre kaptam, viszont az ÜK-nál érdemes megnézni mindig a játékokat mivel a PS3-as régiómentesség miatt könnyen lehet, hogy nekik már megvan az amerikai változat. Írsz nekik egy emilt, hogy mikor lesz és ők készségesen válaszolni fognak neked! ;)
13.
13.
Dcrysis02
10:Mivel azt olvastam hogy a megjelenés el lett tolva 24-ről(ami még 4 nap)késöbbre azt hittem itt nem lehet még megvenni.Ca$h-ről meg azt hittem hogy kapott egyet tesztelés miatt,ennyi :) és még mivel nem rendeltem az ÜK-tól nem tudom hogy mennek ott a dolgok hogy megjelenés elött lehet kapni.Ha tévedtem,bocsi.
12.
12.
Ca$h
11: én nem ezért a játékért tettem sokat, hanem azért amit Ghost írt az elején! =)
11.
11.
gerappa
Akkor mégiscsak tettem érte annyit mint te xD
10.
10.
Ca$h
9: fogod magad, bemész az Überkonzolba és megveheted te is... ;)
9.
9.
Dcrysis02
8:Külföldről rendelted?
8.
8.
gerappa
Nekem is megvan a játék, mondjuk olyan sokat lehet hogy nem tettem érte, mint Ca$h. :) Egyszerűen csak megvettem xD
7.
7.
Ca$h
Hehe... hát ez tulajdonképpen egy Jum and Run klasszikus mászkálós, gyűjtögetős játék, amit egyszerre akár négyen is játszhatnak. Hatalmas kreativitást, hangulatot, audióvizuális élményt képvisel. Mindezt pedig amolyan ráadásként megspékelték egy pályaszerkesztési lehetőséggel, ahol az ég világon bármit megtehetünk, mindezt rendkívül egyszerű és felhasználóbarát módon. =) Ezeket a pályákat természetesen bárki, bárkivel megoszthatja, aminek köszönhetően pár hét leforgása alatt számtalan plusz pályával fog bővülni a gamma. Ez talán az első igazi közösségi játék a PS3 történelmében, nagyon nagyot fog durranni!
6.
6.
Aramisz93
#5: AZ a gond hogy ez semmilyen műfajba nem határolható be...játékkészitő műfaj?:P
5.
5.
Dcrysis02
A Gpont azt hiszem egy tizesre értékelte a gammát.Nem hittem volna hogy egy ilyen játék ennyire meghatározó legyen(esetleges PS3 példajáték)A maga műfajában lehet tényleg jó..
4.
4.
Seib
pls mondja már meg vki h mi ez a játék!? :D mindenhol csak látom meg olvasom.. de sok mindent nem siekrült róla összeszednem...
3.
3.
Ca$h
Hát igen... szerencsés vagyok, de sokat tettem érte! ;)
2.
2.
Ghost
Hehe, akinek jól megy és már játszhatta :)



Én is szeretném már tolni, a tesztet mindenképp meglesem :D
1.
1.
Ca$h
Ha minden igaz holnap olvashatjátok a tesztet róla! =)))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...