Bemutatkozik a kézikonzolos EndWar

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Szinte bejelentése óta tudjuk, hogy a Tom Clancy's EndWar kézikonzolokra is elkészül majd, azonban az első információk és képek máig várattak magukra.
Szinte bejelentése óta tudjuk, hogy a Tom Clancy's EndWar kézikonzolokra is elkészül majd, azonban az első információk és képek máig várattak magukra.

A mai bejelentésből végre mindenre fény derült. Az EndWar PSP-s és DS-es változata november negyedikén, azaz együtt fog megjelenni a PS3-as, az X360-as és PC-s verziókkal. Érdekes azonban, hogy a készítők a kézikonzolos verzióval nem kívánják megreformálni a hordozható stratégiák műfaját: ahhoz képest, hogy álltólag az EndWar egy ízig-vérig innovatív produktum lesz, a PSP-sek és DS-esek egy átlagos körökre osztott stratégiát kapnak.

Hogy azért mégis csábító legyen a vásárlás, a Ubisoft új , RTS-be illő fícsörrel ruházza fel a játékot: multiplayerben nem kell várnunk az ellenfelünkre, hiszen akár párhuzamosan is mozgathatjuk egységeinket és támadhatunk, miközben ő ugyanezt teszi. Három frakció (Amerika, Európa, Oroszország) várja a játékosokat fejenként húsz egységgel és saját kampánnyal körülbelül harminc misszió társaságában. A Funatics Software pályaszerkesztőt is mellékel a játékhoz, így aki unalmasnak találja az eredeti térképeket, akár saját maga is kreálhat egyet! A galériában tizenhat képet találtok a két változatról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...