Készül a Fahrenheit folytatása?

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 23.
  • Pletyka
Link másolása
A három éve megjelent Fahrenheit sokak kedvence volt, remek története és játékmenete még azokat is magával ragadta, akik nem különösebben kedvelik a kalandjátékokat.
A három éve megjelent Fahrenheit sokak kedvence volt, remek története és játékmenete még azokat is magával ragadta, akik nem különösebben kedvelik a kalandjátékokat.



S bár a játékot fejlesztő Quantic Dream hivatalosan jelenleg csak a PS3-exkluzív, szintén nagyon ígéretes Heavy Rain névre hallgató játékon dolgozik, a francia Actugaming magazin szerint már gőzerővel munkálkodnak a Fahrenheit folytatásán is. A hírt egyelőre nem erősítették meg a készítők, így azért ne tessék biztosra venni, hogy  készül a folytatás, mely a pletykák szerint kizárólag PS3-ra és X360-ra fog megjelenni a jövő év végén.
9.
9.
Chase
szerintem folytatást csak új szereplővel lehetne csinálni

de engem sem érint mert nem fogok emiatt ps3-mat vagy xboxot venni
8.
8.
dante92
Nekem is ez volt az első kalandjáték, amit végigvittem (utána a Syberia 2), nem is kedvelem a műfajt, de ez nagyon állat volt.

Nem tudom elképzelni a folytatást! Mert az elég gyökér lenne, hogy köröznek a rendőrök, mi pedig a "szuperképességeinkkel" legyőzzük őket. Hát majd meglátjuk, én azért várom.
7.
7.
pjoco
Életem első kalandjátéka amit végigvittem! Nem szeretem a műfajt de ez odabasz!
6.
6.
Reggaester
A történet a végére annyira betorzult, hogy már semmi köze nem volt ahhoz, amit az elején sugall az egész, de nagyon jó, egyedi gém.
5.
5.
NereusLaceee
Jóó... ha kizárólag PS3-ra és X360-ra akkor dolgozhatnak tőlem vakulásig. Pont 1 hónapja vittem végig újra. Immáron 3.x nosztalgiából.

Szóval ha PC-re nem adják ki akkor nyaljanak sót. Bár a pletykáknak nem hiszek. Szerintem sem csinálják. Kössz Fojesz hogy fölöslegesen lelkesítesz... Jólesett
4.
4.
Trishtan
Nem hiszem, hogy dolgoznának rajta, A Heavy R. is elveszi minden erejüket. Talán utána (5-6 év múlva, ismerve a sebességüket)
2.
2.
watto
királyság, legjobb kaland game
1.
1.
Pezsgõ
Nem is hallotam még róla...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...