Újabb Grand Theft Auto: Chinatown Wars képek

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 23.
  • Videó
Link másolása
Új képeket kaptunk a Grand Theft Auto DS-exkluzív epizódjáról, a Chinatown Warsról, mely Liberty City kínai negyedébe enged majd betekintést a rajongók számára.
Új képeket kaptunk a Grand Theft Auto DS-exkluzív epizódjáról, a Chinatown Warsról, mely Liberty City kínai negyedébe enged majd betekintést a rajongók számára.

 

A képeken már  - a játék bejelentése óta különös figyelemmel követett - drogkereskedelem is bemutatkozik, amely a korai tervek ellenére egyik GTA-ban sem kapott komoly szerepet. Itt különös fontossággal bír majd a heroin, a kokain és más illegális szerek terjesztése, az első információk szerint ez lesz az egyik fő pénzkereseti formánk.

40.
40.
jani1503
47: Super Paper Mario -- Nagyon is jó :P

Worms: A Space Oddity -- 100szor jobb mint ezek a béna 3d-s Wormsok...

39.
39.
Josix
40: Én is játszotma a gta 1-2-vel és valóban jó volt mert sok időt el lehetett előtte tölteni de ez a játék akkor sem lesz jó így 2008-ban ilyen grafikával enyi erővel akkor mát kiadhatnának egy 2D-és supermariot-is mert milyen jó volt annak idején. De nem????
38.
38.
ktomika
SZERINTEM JÓ LESZ DE EZÉRT AZ EGY JÁTÉKÉRT NEM FOGOK VENNI DS-T:(
37.
37.
branermayster
A Grand Theft Auto: Chinatown Wars szerintem szar lessz!!!
36.
36.
jani1503
"psp powaaa :D csak ennyit fűzök hozzá :) "



Ez valóban nagyon értelmes építő jellegű vélemény! ;-)
35.
35.
jani1503
Én komolyan mondom nem értem azokat az embereket akik itt teszik a fejüket. Ide nem azok járnak akik kedvelik a DS-t??!! Ennyi idejük van egyes embereknek hogy az ő általa nem kedvelt helyeken is kommentárokat írjon...
34.
34.
JoHnNiEE
psp powaaa :D csak ennyit fűzök hozzá :)
33.
33.
jani1503
39: Pontosan én is ezt érzem. Aki GTA3-al kezdte az fikázza... De aki egy kicsit régebb óta játszogat evvel-avval annak ez a játék sok kellemes órát fog adni, az tuti...
32.
32.
Juraviel.Ihuan.Bed
Sziasztok!



Hát, én az újak közül csak a Vice Cityve és a San Adreas-szal játszottam. Viszont, ha összeszámolnám, hogy mennyi volt az összjátékidejük, amit velük töltöttem, távolról sem kötelítené meg azt a játékidőt, amennyit az "eredeti" GTA-val játszottam.



Abban ráadásul mindhárom város benne volt. :P



Máig emlékszem arra nagy bónuszösszegre, amit akkor kaptunk, ha átgázoltunk a libasorban mászkáló-éneklő narancssárgaruhás emberkéken. :D :D :D



Pedig ez a játék múlt évezredbeli, de utólag visszagondolva nagyon jókat lehetett vele órákon át szórakozni. :D :D :D



Mondjuk, már akkor elképzeltem magamban, hogy milyen lenne egy "élő, lélegző" városként 3D-ben. mondtam is öcsémnek, és lám, eljött a harmadik évezred és megvalósult.



A képek -bár nem hasonlít távolról sem az eredetire- alapján előjött a régi jó GTA érzés. :D
31.
31.
tombar
36: az a fifás dolog nagy genyó volt bár akkor nagyon hangoztatták a pc halálát meg a konzol istenségét.sztem ez egy burkolt próbálkozás volt:) kár érte...

37:"Van Wii-m, PC-m és DS-m"... jó neked Xd
30.
30.
jani1503
"Ez a játék szar lessz ÉS KÉSZ-NO COMMENT "



Jah, hogy te ezt így tudod. Mond, akkor mi lesz a biztosan jó játék, mert akkor inkább azt szerzem be. Van Wii-m, PC-m és DS-m, várom a listát!! ;-) / Aztán nehogy csalódás legyen belölle.../
29.
29.
jani1503
30: Sztem azért,mert nevetséges minőségben tálalják eléd a PC-s játékok többségét, és itt nem arról van szó hogy milyen kényelemben ülsz, hanem arról hogy ugyanaz a játék pl. fifa jobb konzolokon mint PC-n. Sok játékot előbb csinálnak meg konzolra és sok játékot figyelmesebben és jobb irányítással csinálnak meg konzolra.
28.
28.
ACDC 4ever
27.
27.
ps3
Egyik sem jobb se kétméter se 60 cm!Az igazi ha a szoba másik végéből néznéd de akkor nem sok értelme a HD tv nek vagy hasonló kütyüknek!XDXDMjad ez is oylan lesz hogy lehúzol 20 évet a Gamelésben aztán leszázalékoltatjuk magunkat!Majd megyünk segélyért mint a cigók!és azt kiabáljuk XD Héééá háá e jáár nekünk!!

Megszorítások lesznek az EA ezentúl "csak" két évente jeleníti meg a játékait!Alig várom márBokros csomag Gyurcsány csomag EA* csomag!kinek majd nem tetszik mehet kvarcjátékozni!
26.
26.
webadam
Azért mert jobb 2 méterről fotelból játszani mint a monitor előtt ülve 60cm-re.
25.
25.
ACDC 4ever
25:

és mért maradna alul játékélményben?
24.
24.
DJ.Olasz
Ez a játék szar lessz ÉS KÉSZ-NO COMMENT
23.
23.
jani1503
22.
22.
Doc.
25: szerintem meg a PChez kell a legtöbb pénz,de szerintem is igazad van.
21.
21.
tombar
25: diplomatikus volt. szerintem teljesen igazad van.
20.
20.
jani1503
HA csak a grafika számít akkor PC-n kell játszani. Az más kérdés hogy a gatyája rámegy az embernek, de PC-n a HDTV felbontása fölé is fel lehet menni. Persze ezt már nagyon-nagyon kevesen engedhetjük meg, de tény hogy akkor szebb a PC-n való játék. De a játékélmény ugyanúgy alulmarad a konzolokhoz képest. A PS3 van megáldva a legszebb grafikával a konzolok közül és a játékok is jobbak rá mint PC-re. Xbox360 detto, hiszen kövezzetek meg, de PS koppintás. Aztán jön a Wii aminek méggyengébb a grafikája bár elég ahhoz hogy élvezni tudd az amúgy nagyon jó játékélményt nyújtó wiiremote-val! Én a játékélményt választottam, azaz a Wii-t. Valaki inkább grafikára megy rá viszonylag olcsón az Xbox360-t választotta. Akinek meg nincsen most erre pénze az meg marad a PC-nél mert az azért van egy háztartásban és mediumon is ellehet játszogatni. Kinek mi jön be vagy éppen kinek mennyi pénze van. Sztem nem érdemes egyiket se leszólni, mert mindenhol van valami előny...
19.
19.
webadam
Még régebben kipróbáltam a DS-t és nekem jobban bejön mint a PSP.(amúgy az xbox-nak szebb a grafikája sok esetben mint a ps3-é)
18.
18.
jani1503
Én teljesen egyetértek wantoo-val! A játékélmény miatt vettem Wii-t és Ds-t :D
17.
17.
ps3
Mondjuk azért ha jól tom egy kézi konzol s ha jól tom régebbi mint egy psp!És mondjuk fikázzátok a gamet mert szarul néz ki,de ehhez hasonlítanám pl hogy fuu az xboxnak milyne a grafikája a ps3hoz képest,de mondhatom hogy fuuu hogy néz ki a ps2 es game az xbox360 hoz képest!!Szerintem egy régebbi gépre ami ráadásul kézi konzol,nem a full Hd grafikát kéne várni!!hanem valóban a játékmenete az ötletessége határozza meg ezen konzolra megjelenő játékokat!Van akinek csak DSre telik van akinek ps3 is van meg DSe is csupán praktikusabb a DS vagy azért vett Ds mert a vonaton nincs 230 as erőforrás és nem kell Ps3 vagy Xbox360 elé ülni GTa-zni hanem onra kapcsolja a Ds-t és a "témánál" marad!Béke emberek!!egyébként engem sem izgat ez a része a gtanak meg nem is tudnám játszani csak mondjuk nem érdemes meg nagyfokúbutaságra val olyat leszólni amin emberek több tucatjai dolgoznak pont úgy mint aki napont 8 vagy esetleg 12 órát dolgozik!
16.
16.
wantoo
Látom itt is mindenki azt nézi egy játékon, hogy 'húúúú hát nézd milyen sz*r a grafikája'. Arra már senki sem gondol, hogy egy játéknál a játékélmény is fontos lehet. Mert persze, ha a grafikája csúcs, akkor már az egész játék 10 pontból 2 milliót érdemel. Ha utánaolvasnátok rendesen, hogy mik derültek ki eddig a játékról, az eddigi előzetesek alapján, akkor talán nem szólnátok le az egészet, mert láttatok róla 8 darab képet, amin vacak a grafikája. Különben is aki valamennyire is ismeri a Nintendo konzoljait, az észreveheti, hogy náluk sosem a hiperszuper grafika volt a lényeg, hanem hogy minél nagyobb játékélményt nyújtsanak a játékosoknak (így van ez a Wii-nél, és a DS-nél is). És gondolom nem hiába ez a két legjobban fogyó konzol jelenleg a világon. Szóval előbb gondolkozzatok el rajta, hogy miről írtok kommentet, és utána küldjétek el. (Aki pedig nem szólja le a játékot, hanem érdekli is esetleg az itt talál róla néhány infót: http://www.gtaplace.hu/cikkek/chinatown-wars).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...