Néhány éven belül érkezik a Fallout negyedik része

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bethesda sok reményt fűz a harmadik epizódhoz, mert a cég embere, Todd Howard elárulta, hogy a következő részre nem kell ilyen sokat várni.
A Bethesda sok reményt fűz a harmadik epizódhoz, mert a cég embere, Todd Howard elárulta, hogy a következő részre nem kell ilyen sokat várni.


A sikeres múlttal rendelkező szerepjáték második és harmadik epizódja között tíz évet kellett kibírni a rajongóknak. Nem szeretnék, hogy ugyanez legyen a helyzet a harmadik és a negyedik rész között is, ezért már időben nekilátnak a fejlesztésnek. A Bethesda embere, Todd Howard szerint ez az időtartam idális volt, de nem szeretnék, hogy ennyit kelljen várni a játékosoknak az új rész megjelenésére, ezért néhány éven belül piacra szeretnék dobni a Fallout 4-et, amelyet szintén a Bethesda fejlesztene. Az ötlet jónak tűnik, de várjuk meg először, hogy milyenre is sikerült a hamradik rész.
10.
10.
rol88
sztem jo a 3. bár 1 picit nehéz xboxon. már 3-adszorra kezdem el mert probálok mindent a legegyszerübb modon csinálni. és már tom hogy miket kell fejleszteni az emberen, ahhoz hogy minden könnyebb legyen.
9.
9.
NereusLaceee
Előbb várjuk meg a hármat. Persze lehet ezt is úgy fejleszteni mint a Needfor sorozatot... akár kijöhet félévente is egy-egy új Fallout...

Persze erősen hányingerem támadna már a szó hallatán is, de kitudja. Amint elérhető lesz a 3, megszerzem, kipróbálom, és ha nem jó, személyesen Postázok a Bethsoft-nak egy jó éles Rugós Ásót hogy azzal dolgozzanak.
8.
8.
Stack
Én már annak is örülnék ha a 3 kijönne végre PC-re.
7.
7.
Giga0509
6:sztem se lett túl yó de azért elm1...
6.
6.
demon68
hát ezt nem várom, már a 3 is nagy szar
5.
5.
2018-ra már lehet hogy nem is kell sokat gondolkodniuk a környezeten, addigra a dolgok jelen állása szerint lesz még egy nagy világválság, talán háború is ha igy megy tovább...
4.
4.
Chocho
Sem a 2018, sem a 2014-es előrejelzés nem jelent még semmit. Várjuk ki a végét...
2.
2.
Ghost
Egyik oldalon említettek 2018-at, kettő másikon három vagy négy éven belülre írták.
1.
1.
Dcrysis02
Heh reggel én is olvastam ezt a cikket a mondat úgy lenne helyes hogy Fallout 4 még 2018 elött...vagyis lesz az még egy-pár év..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...