Már készül a Saints Row harmadik része

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Volition a minap megerősítette, hogy már dolgoznak a GTA-stílusú játék, a Saints Row harmadik részén, amely, megújult játékmenetével új színt visz a sorozat életébe.
A Volition a minap megerősítette, hogy már dolgoznak a GTA-stílusú játék, a Saints Row harmadik részén, amely, megújult játékmenetével új színt visz a sorozat életébe.


Dan Sutton, a Saints Row 2 producere elárulta a Play.TM munkatársainak, hogy már megkezdődtek a játék harmadik részének a munkálatai. Az úriember szerint egy teljesen új megközelítésben szeretnék tálalni a legújabb részt, amelyről egyelőre nem beszélhet. Állítása szerint rengeteg dolgot szeretnének megvalósítani a harmadik epizódban, amelyekre az első kettőben nem volt lehetőségük. Idejük, mint a tenger, reméljük hamarosan megtudhatjuk a részleteket is az Saint Row 3-mal kapcsolatban.
15.
15.
laca009
hmmm hát a game show-on tegnap elött kiprobáltam hát nem voltam elragattva tiszta pixeles volt a rendszám tábla ez is olyan ossze csapott lesz mitn a halo 2,3 mert az 1 az meg se jelent de már készül a 2 oszt kéthonappal a 2 megjelenése elött meg benyögik készül a 3 aztán a halo wars de egyszer megakad a fejlesztő bezárásakor de aztán meg a microsoftnál meg dolgoznak tovább a gameshowon ezt is elmondták szal ez jó hír a boxosoknak LESZ HALO WARS
14.
14.
huszti
ha realitást akarsz, akkor GTA IV-zz. Ha marhulni a haverokkal akkor Saints Row 2. Mert arra nagyon is jó játék, tök poén az egész.
13.
13.
G Logan
GTA 4 Csak grafban jobb nálam minden másban a SR 2 nyert.
11.
11.
Pezsgõ
Egyetértek Gameshowon kipróbáltam de azért a grafika lehetne jobb is.Mindenesetre több lehetőség ll rendelkezésünkre mint a gta kban.Természetesn ha annyirta tetszene azt venném Fc 2 helyet xD
10.
10.
webadam
Nekem a 2 jobban tetszik mint a GTA.A gta-ban max a történet a jobb.SR-ben sokkal több dolgot lehet csinálni.
7.
7.
Ghost
7.
7.
felegyi
Először a második részt adják ki PC-re, azután felőlem kezdhetik is a 3. részt!
6.
6.
dzsiádzsó
2. rész pocsék az első legalább "eredetibb" volt, a 2 valami agyon effektelt játszhatatlan széklet...
5.
5.
piiarr
2. rész mikor jön pc-re(azt tudom h késik csak azt nem tudom mennyit)?
4.
4.
crytek
Ennyire jól fogyott volna a 2. rész?
3.
3.
Dcrysis02
2:Én úgy tudom hogy az.Mert nem orosz,annyi biztos. :)
2.
2.
Xabinho87
1: Niko nem szerb!:) Jobb lenne ha komolyabb hangvételű lenne a 3. rész. Normális grafikával jó játékmenettel és valami egyedi városban.
1.
1.
Dcrysis02
Kitalálom...most egy Európai...szerb származású fazont akarnak főszereplőnek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...