Tölthető a Mirrors Edge konzolos demója

  • Írta: drip
  • 2008. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Playstation 3 és az Xbox 360 tulajok most örülhetnek, hiszen megjelent végre a Mirorrs Edge konzolos demója. A PC-s releaseről egyelőre nincs infónk.
A Playstation 3 és az Xbox 360 tulajok most örülhetnek, hiszen megjelent végre a Mirorrs Edge konzolos demója. A PC-s releaseről egyelőre nincs infónk.


A demó egy tutorial pályát és egy prológus pályát nyújt ízelítőként Faith kalandjaiból. A PC-sek viszont búslakodhatnak - vagy inkább izgulhatnak - hisz az EA egyelőre még csak szót sem ejtett  a számítógépes demóról. A Mirrors Edge főszereplője amúgy Faith lesz, egy hölgy, aki afféle futárként dolgozik a játék negatív utópiába fulladt világában. Foglalkozása hivatalosan „runner”, és feladata, hogy a rábízott titkos információkat minél gyorsabban eljuttassa A pontból B-be. Ha szeretnél egy kicsit belebújni a bőrébe, akkor nincs más dolgod, mint bekapcsolni a konzolt, és felmenni a PSN-re, avagy a LIVE-ra!

Érdekel milyen lesz a Mirros Edge?
Olvasd el Chocho előzetesét!

Megtetszett? Rendeld elő!
Vár a Gamekapocs Shop!
26.
26.
alex18
Nagyon jó készült ez a játék.
25.
25.
Banano
Nekem nagyon tetszik ez a game:)Játék közben viszont nem igazán szólt ez a szám pedig jó lenne, volt valami tucc tucc mikor üldöztek a biztonsági őrök de aztán ennyi...Grafika pedig ... HÚ meg HÁ.. hihetetlen milyen szép:)...és ötletes is a játék , demóját ma kb 6x vittem végig, tegnap pedig 4x.:D
24.
24.
Murlacs
Jah még annyit kedves Tony, hogy én is konzolos vagyok, remélem nem sértettelek meg ezzel a kis észrevétellel. A kolléga szó nálam a játékostársa vonatkozik, mert én nem gyűlölöm a pc-seket vagy a konkurens konzolosokat. Mégegyszer bocsi, hogy kijavitottalak:$ XD
23.
23.
Murlacs
26: Kedves gyermek vagy, a nevedből is látszik. Szeretlek. Örülök, hogy szereted a konzolt is, van is miért jó dolog! Ahogy K2 is mondta jó játékot mindenkinek, azaz neked is kedves Kolléga:)! (volt egy másik változat is válaszképpen, de féltem, hogy még a végén félreérted ezért döntöttem emelett.)
21.
21.
TONYSAKKA
murlacs''

A kurva anyàd,te pc's csicska mindig csak a kocka fajtàdnak jár az a lepedékes pofája,de g.k màrcsak a te szàjbabaszott fajtáddal van teli.

TE SZARHÁZI MŰ GAMPI

konzolos''
20.
20.
Optimus Prime
Aki már próbálta a demót: milyen? Van olyan, mint az a videókból és cikkekből hallhattuk? Ki lehet kapcsolni a célkeresztet? És hallani a játékban is a "Still Alive" számot? :)
19.
19.
Murlacs
20: Valóban kissé furcsa komment volt, de nekem az is fura volt, hogy a konzolosoknak jó játékot kivánt a kolléga és ez egy ilyen reakciót váltott ki belőlem:D Nem akartam senkit "megijeszteni":) Énasszondom: ne harcoljunk, csak gámoljunk;)!
18.
18.
naranc5
Nagyon jó kis játék, hangulatos., igaz a demo nem mutat sokat mivel a videokból már láttuk de végig lehet vinni nem 1x.
17.
17.
MT Raze
Remélem nem sértettelek azé meg
16.
16.
MT Raze
19: ez egy furcsa komment volt... na mind1 végülis 1etértek vele csak olyan fura volt... na mind1 remélem azért hamarosan jön pc-re is!
15.
15.
Murlacs
15: ez nagyon szép és kedves komment volt, öröm az ilyet látni de komolyan. átlagban ilyet lát az ember: hol a pééécéss demó? köcsög konzolosok már tolják, hogy baszódnának meg. nemtom ez mire jó, ha igy reagálnak. mindenesetre neked köszönöm, hogy nemcsak, hogy nem illetél minket negativan, de még jó játékot is kivántál:)
14.
14.
westZsolt
ááááááááá fas.-sz-p- DIGI ! Csőves kábelesem van most és nemtok 2hónapja demo-katszedni se semmit ÁÁÁhhhhh légy átkozott DIGI!
13.
13.
SamS
1 hét ? :O :S addigra meglesz a teljes is xD
12.
12.
Gael
13:en tegnap este 5-kor neztem az europai store-n,nyoma sem volt,de ez jo hir cimboram,hogy mar frissitettek:)
11.
11.
battlefield2
fent van PSN tegnap szedtem le az angol storen ,de fent van mar az amerikain is
10.
10.
Gael
tegnap megneztem a PSN-en,de nem volt fenn.Akkor pedig ez nem lesz elerheto jovo csutortokig.Vagy valaki megprobalta esetleg ma?
9.
9.
Optimus Prime
#2, 3: a szám címe "Still Alive" Lisa Miskovsky-tól és azt hiszem a többi zenét a SloarFields komponálta.

Egyébként meg: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/275504.html


Tényleg kár, hogy PC-ről semmi hír. A commutiy oldalon azt olvastam tolódik, hogy még "awesome"-abb legyen - mintha Bayt hallanám. :S

Sebaj, jobb később, mint soha. A grafika pedig lenyűgöző!
8.
8.
battlefield2
jo jatek lesz ,mar letoltottem
7.
7.
webadam
Asszem 1 hét míg a silveresek is szedhetik.
6.
6.
Doc.
PSNen nincs ilyen ,szedheti bárki most szedem a demót :D
5.
5.
Pezsgõ
Én már szedeem csak most letolok pár mutlit FC 2vel és kiispróbálom
4.
4.
Adamoooo77
De ezt annyira utálom hogy csak goldosoknak, szinte minden uj játéknál ezvan. Nézem tegnap vagy azelőtt hogy úú van tomb raider underworld, namondom jöhet hátésnemcsak goldosokank! Nanembaj kibirom mig jön az igyenes. Nem látogatom sűrűn a live-ot, nemtudjátok kb mennyi idő míg felrakják rendesen?
3.
3.
torppapa5
2: Gametrailersen megtalálhatod. A szám címe Still Alive.



Kár hogy 360-on még csak a goldosok tölthetik le. :(
2.
2.
wolf15
Pc-re is dobhattak vna vmit...no mind1.



Amúgy melyik szám is szól alatta? :D

Tudom melyik,meg tök jó...csak nemtom a címét XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...