Kipróbálható a Tomb Raider: Underworld

Link másolása
Megérkezett a Tomb Raider: Undeworld számítógépes demója. Lara új kalandjainak próbaverzióját az Xbox tulajok már kedden tölthették, de PC-re csak most jelent meg!
Megérkezett a Tomb Raider: Undeworld számítógépes demója. Lara új kalandjainak próbaverzióját az Xbox tulajok már kedden tölthették, de PC-re csak most jelent meg!

A valamivel több, mint 1 GB-os demóban Thaiföld keleti partjain kalandozhatunk, ahol kipróbálhatjuk Lara legújabb kütyüit, például a Filed Assistance Systemet, de megküzdhetünk pár helyi vadállattal is. Az Underworld ott veszi fel a sztori fonalát, ahol azt a Legend elvágta. Lara Mexikóba megy, hogy a Wayeb mítosz szerint írtak alapján eljusson a maják alvilágába (innen a cím). Ez a mítosz szerint egy igen érdekes világ, tele csapdákkal és szörnyekkel, így kézenfekvő táptalaja egy Tomb Raider játéknak.

Letöltés:
Eidos.com
FilePlanet
22.
22.
Shadowman
Biztos jó game lesz,de hogy ugyanazt a mesés hangulatot amit az első 4 nyújtott olyan soha,de soha nem lesz!!!Akárki akármit mond!!!Én még a mai napig előveszem őket ps1-en,és lenyomom!!!Nem tudom egyszerűen megunni!!!Hihetetlen egy game!!De hogy őszinte legyek,tényleg abba kéne hagyni már!!Nem olyan mint régen!!Sajnos!!Megyek is és sírok egyet!!:(
21.
21.
ATi0021
19: Szerintem csak Playstation 2-re van. Bár lehet van PS3-ra is.
18.
18.
klemid
Nekem is a 4-volt a legjobb de mivel ezekben az ujjakban vannak újjab dolgok stb. és ezért mostmár azok a jobbak.
18.
18.
klemid
Amugy az Anyversary van PS3-ra?
17.
17.
ATi0021
Nekem az 5-dik rész eleje még tetszett. Aztán amikor átment Lara arra a szigetre, aztán koboldok stb. Na ott hagytam azt abba. Az Angel of Darkness-el semmi gondom nem volt a patchelés után. OK a Boaz-t nagyon nehéz volt kinyírni, de utána már könnyű volt.
16.
16.
Optimus Prime
Én új generációs TR fan vagyok, szóval a régieket nem is ismerem. Meg mostanság lett olyan gépem, amin fut is. A 6 is megvan tényleg szörnyű, de nem is az irányítás vagy a sztori miatt, hanem mert nagyon bugos és lehetetlen végig vinni. A Legend nagy kedvenc, sok akció, remek átvezetők, jól megírt párbeszédek, rengeteg unlockolható extra! A 8. még nincs meg. Az új meg hozza a 7. stílusát, bár nekem hiányzik Zip és Alister a headset túlsó végéről.
15.
15.
Juraviel.Ihuan.Bed
Hát, én szerintem a csúcs mindképp a negyedik rész és az csak Egyiptomban játszódik, mégsem vált egyhangúvá... Pedig ott még felhasználóbarát kapaszkodás-segítség sem volt, nyomva kellett tartani a CTRL-t. Jól van, tudom, az a múlt évezredben volt. :P



Mégis... az új részek sem tudják azt überelni... Persze ez csak az én magánvéleményem. Ott kellett volna befejezni a sorozatot.



A demó nem nagyon győzött meg.
14.
14.
meridarider
az 5 nemjött be? omg az angel of darkness után az a legszarabb jóhogynemjött be:)

az 5. és a 6. részen kívül mind1 ik nagyon ottvan:D
12.
12.
MT Raze
Hmmm, mindig is szerettem a Tomb Raidert (bár az 5 nem jött be)! És nem csak mer jól néz ki a főhősnő , eccerűen jó a játék. Töltöm is lefele a demót.
12.
12.
MT Raze
Orange: lehet hogy régi a videókártyád v valami kompatibilitási baja van csekkold le googlebe.
11.
11.
ATi0021
Nagyon nagy játék. Egyszerűen imádom. Még a Forma 1 2.dik szabadedzésről is lemaradtam, mert annyira játszattja magát. A gépigény sokkal kisebb mint amit a readme fájlba megadtak. A menüje az Angel of Darkness-ére emlékeztet. Az irányítás elsőre fura volt, de könnyű megszokni. Mozgás terén is hitetlen mennyit tudtak fejleszteni. Amúgy egyre jobban látszik a készítők egyre ügyesebbek a pályaépítésbe. Az utóbbi 2 részbe egyszer nem akadtam el, de itt már más volt a helyzet. A lényeg, hogy nagyon jó, igazi TR. Kötelező vétel egy igazi fannak. :D



10: Esetleg telepítsd a legutóbbi DX-et. Vagy új VGA drivert. Amúgy milyen VGA-d van?
10.
10.
orange
Letöltöttem és ezt írta ki nekem: "Failed to initalize Direct3d with current settings"

Valaki segítsen... pls
9.
9.
orange
8.
8.
okeydokey
én meg a worthplayingról 700 kb/sec-el
7.
7.
klemid
Nekem a tomb raider az egyik kedvenc játékom.Egész kiskorom óta jácok és nézem ahogy játszik a tesóm vele.Az egyik legjobb történetü és legjobb kalandjú játék számomra.
6.
6.
Szatech
én az Eidosról szedem és 210-280 kb/sec-el szedi
5.
5.
ATi0021
Nekem az Eidosról max 45-el jött. Most GamersHellről szedem, kb 110-130kbsec-el.
4.
4.
mykice
Kiváncsi vok megnézem milyen:d az előző 2 része is jó volt Legend et végig is toltam a másikat még nem!!
3.
3.
Optimus Prime
Az Eidos.com-os mirrort használd, az működik. A FilePlanetről valamiért törölték az éjjel. :S

Én már próbáltam a demót. Szerintem nagyon jól sikerült. Látszik a motion-capture Lara mozgásán, sokkal élethűbb. A grafika nagyon szép, főleg Lara. :P Nincs Geforce 9600-asom mégis simán fut maximum grafikán.
2.
2.
orange
Én az Eidos.com-ról töltöm és müködik, esetleg lehet hogy a másik nem müködik? :O
1.
1.
LaaK
Nekem vmiért nem a download linket adja ki, amikor rákattitok a download gombra, hanem vmi ad-ot(hogy letolthetek par dolgot ingyen). ennek vki tudja az okát?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...