Feltámad a Starcraft: Ghost?

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 5.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint még ebben a hónapban bemutathatják a Starcraft: Ghost feltámasztott, újraírt verzióját egy koreai rendezvény keretében.
A pletykák szerint még ebben a hónapban bemutathatják a Starcraft: Ghost feltámasztott, újraírt verzióját egy koreai rendezvény keretében.

A Ghost érdekes próbálkozása lett volna a Blizzardnak: egy taktikai elemekkel fűszerezett lövöldét szerettek volna készíteni a Starcraft-univerzumban, ám utólag minőségbeli okokra hivatkozva leállították - egészen pontonosan szüneteltették - a játék fejlesztését. Erősen spekulációnak vehető pletykák szerint november 14-én bemutatásra kerülhet a játék újgenerációs platformokra írt, feltámasztott változata a Korea Gaming Conference keretében. A találgatásokra a rendezvény hivatalos weboldalán található kiírás adott okot, ahol a kétórás előadást tartó Jeff Kanget, a Starcraft 2 és a Starcraft: Ghost művészeként jelentették be. Nyilván ezen információk alapján merész kapásból bejelentésre gondolni, ugyanakkor érdekes kérdést vet fel, hogy miért büszkélkedne a kolléga egy játékkal, ami megbukott a Blizzard minőségpróbáján?

UPDATE:
Egy kegyetlen pletyka áldozatai lettünk kedves olvasók, melyet a Blizzplanet is "igazi" hírként jelentetett meg. Ha a pletyka elhintői kicsit utána járhattak volna, hírük igazának. Ugyanis az adatlapon csupán felül jelenlegi munkáit láthatjuk az illetőnek, míg alatta elmúlt műveit sorakoztatja föl. Íme egy kép bizonyíték képen:



Forrás: starcraft2.hu

11.
11.
Bloodrose
Nem az első játék, amit előrehaladott állapotban lelőtt a Blizzard, remélhetőleg nem is az utolsó. (értsd: lesz önkritikájuk a jövőben is)
10.
10.
Gael
11:ilyen a Blizzard.jo jatekokat csinal,de mire megjelenteti oket,addigra mar a jatekosok is generaciot valtanak,nem csak a platformok
9.
9.
Teuton
10: Engem is, de valamiért az istennek sem akarják megcsinálni.
8.
8.
Stack
Ez a játék marhára érdekelne, ha kijönne.
7.
7.
NereusLaceee
ez a Ghost pont olyan mint a Half Life 3... semmit nem lehet tudni.

Emlékszem, vártam a Ghost-ot, erre törölték. Aztán megjelent a törölt játékok listája, és nagy hír lett, mert valaki észrevette hogy nincs rajta a Ghost, és nagy fapofával reagáltak "jó, tényleg nem töröltük" aztán azóta sem adtak róla hírt. Kicsit hasonlít a DukeNukem4-re...

-Csináljuk?

-Ááá wow-ozzunk kicsit, majd délután szöszölünk vele, nem sürget senki.
6.
6.
Gael
tobb helyen olvastam,hogy nem igazan volt semmi baja a jateknak,hanem a Blizz nem rendelkezik(rendelkezett)semmifele jo minosegu engine-l,ezert a sracok hiaba csinaltak egy jatekot,a kinezeten nem lehetett javitani.Most ugye van nekik valami "next gen" mocijuk vegre,mert tudjuk,hogy csinalnak egy uj mmo-t vele.Elkepzelheto,hogy a SC2 sikeres bemutatkozasa utan majd ujragondoljak ezt is.
4.
4.
westZsolt
mielőtt elolvastam volna az UPDATE-t, akartam mondani NEM HINNÉM! 100éve várom azmár sajnos nem fog megjelenni soha :(, Remélem nem lessz igazam és jővőre v valamikor mégis megjelenik...
2.
2.
Bloodrose
Hát az ő művei lehettek jók, attól, hogy a játék egészében gyenge volt.
1.
1.
laca009
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...