Letölthető a Far Cry 2 első javítása

  • Írta: drip
  • 2008. november 6.
  • Hír
Link másolása
Rengeteg játéknál előfordult már, hogy valami itt-ott nem klappolt: ezt rendszerint patchekkel szokták javítani, s most a Far Cry 2-höz is megérkezett az első.
Rengeteg játéknál előfordult már, hogy valami itt-ott nem klappolt: ezt rendszerint patchekkel szokták javítani, s most a Far Cry 2-höz is megérkezett az első.


A Ubisoft elkészítette az első hivatalos javítást a Far Cry második részéhez, mely leginkább a multis részlegen kíván javítani, de a single playerbe és a pályaszerkesztőbe is belenyúl. Nagyszerű, ezek szerint a srácok is észrevették, hogy jobb, ha sietnek a tapasszal, de sajnos az örömbe egy kis üröm is vegyül, ugyanis a wide screen mód javítására még legalább a következő patchig kell várni.

14.
14.
pulover
FAR CRY 2Magyarúl!

http://tda.dtsh.hu/index.php?o=0&s=27&p=1
Innen letölthető magyarul!

Remélem segitettem?

12.
12.
pjoco
Dead Space haláli jó lett már kitoltam! Far Cry2 meg magyarul várom de baszik jönni!
11.
11.
dracox
én is így gondolom tjames..fc2-ben majdnem elaludtam szó szerint a monitor előtt.de amikor felraktam a dead space-t és már is felébresztett a félálomból..amennyire várták sok az fc2-t sztem annyira lett ratyi:(sajnos.
10.
10.
tjames
Hát azt mondani e FC2-re hogy pörgős, az elég túlzás! Kb ugyanannyi játékidőnél tartok most a DeadSpace-ben. A különbség az hogy ebben haladok, és élvezem, a FC2-ben meg csak totyorogtam, és untam.
8.
8.
Chavez
RESPAWN rendszert teljesen ki kéne "égetni" a játékprogramból, na meg az MI. Szánalmas az egész project!
7.
7.
thurands
Nekem is nagyon bejön a játék, igaz hogy a MI nem a legjobb de így is nagyon élvezhető, fegyverek beakadása, felrobbanása meg nem zavar, mert én venni szoktam a fegyvereket, azok pedig tovább bírják
6.
6.
Aramisz93
#6: Pont hogy nem pörgős :D
4.
4.
elite_hun
3:Van benne valami de engem akkor is elszórakoztat :)
4.
4.
Nagyi06
hát ja elég gyenge játék lett!
3.
3.
Dcrysis02
Egy patch kiveszi a monotón játékmenetet,az unalmas küldetéseket?Nem hinném.Mint mondtam az Mi-t kijavithatják,a táborok spawnrate-jét visszavehetik úgy tiz percre hogy ne éledjenek újra olyan hamar a katonák,és a fegyverek is tovább birják lehet.De ez mit sem ér ha ugyanolyan unalmas marad a játék.És gyenge történetű.
1.
1.
Dcrysis02
Hát még jó hogy kap egy(több) patchet a játék.De szerintem a játékmenetbe nagyon nem tudnak belenyúlni.Persze,az MI-t feljavitják,de a játék gyengéje az volt hogy egyszerűen rossz döntéseket hoztak a fejlesztők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...