Fizetni kéne a játékosok Guitar Hero nótáiért?

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Bobby Kotick, az Activision Blizzard fejese megérezte a pénzszagát a World of Warcraft óriási bevételei kapcsán, most már a Guitar Heróra is előfizettetne.
Bobby Kotick, az Activision Blizzard fejese megérezte a pénzszagát a World of Warcraft óriási bevételei kapcsán, most már a Guitar Heróra is előfizettetne.



A népszerű MMORPG előfizetési modelljét megirigyelve a Guitar Hero: World Tourba is bekerülhetne a lehetőség, hogy a bizonyos időszakonkénti befizetendő pénzmagért cserébe exkluzív tartalmat kapnának a rendszeresen tejelők: konkrétan a játékosok által kreált számok letöltésének lehetősége lenne a Guitar Hero előfizetőinek kiváltsága. Kotick szerint már több, mint 25 ezer dalt készítettek az ifjú zenészek, az év végére pedig ez a szám elérheti akár a százezret is - nem lenne jó, ha mindezért még fizetni kéne? Nem Mr. Kotick, nem lenne jó olyan dologért fizetni, ami jelenleg ingyen van és ráadásul mi csináljuk magunknak.
6.
6.
Gael
teljesen korrektnek tartom,amennyiben letoltes elott lesz ingyenes demonstracio(eleg egy rovidke video is),hogy ne vegyunk zsakbamacskat,illetve a befizetett osszeg egy reszet visszateritik a szamok keszitoinek.Egyebkent en imadom a GH-t,az utobbi evek leginnovativabb jatekanak tartom.Annyi kihivas van benne,mint egy masik jatekban sem jelenleg.
5.
5.
Dmr
az a 6 ezer forint amit elkérnek a wow+tbc kettősre, szerintem nem túl megterhelő senki számára, gondolom neked sem mert valamiből vettél magadnak pc-t, fizeted a netet stb... és az oké hogy teljes árat fizetsz a játékért, muszáj is fizetned érte hisz a fejlesztők, programozók szellemi termékéről van szó, és ugye ők se dolgoznak ingyen, de valamiből fizetned kell a szolgáltatást is, hogy játszhass szerverekre van szükség, emberekre akik azért dolgoznak hogy te mindig megkapd azt ami jár a pénzedért, ők is pénzből élnek. jó az mondjuk más tészta hogy itt magyarországon a kereskedők pofátlan árakon árulják a játékokat, (tisztelet a kivételnek akik egész reális árakon árulnak) de a lényeg a lényeg, hogy a wow esetében minőséget kapsz a pénzedért! hogy a hírhez is hozzászóljak: ezt viszont én is pofátlanságnak tartom hogy azok munkáját árulják majd pénzért akik ezt ingyen tették közzé a közösség javára, viszont ha ők is kapnak némi pénzmagot a letöltések száma után, akkor ugye már más a helyzet... de erről nem szólt a fáma.
4.
4.
Zsohi
Én már a fizetös mmokat is nagyon taszito dolognak tartom :X teljes árat fizetek a játékért és ahoz hogy folyamatosan tudjak játszani ujabb ezreseket kell kifizetnem.pl a wow ha a játékot ingyen osztogatnák és csak 60 naponta kénne vennem feltöltö kártyát akkor még azt mondom hogy korekt dolog de igy NEM
3.
3.
laca009
ez mondjuk igaz örüljenek hogy virtuálissan több millió ember tanulja meg lejátszani azenéjüket ... ls nem a bandának nem is a kiadónak fizetsz hanem ahonnan letöltöd...
2.
2.
Dari
Japanban vagy KInaban nem is tom az ilyen metropoliszokban mar arulnak oxigen palackot légzés céljából....



levegőért fizetni? ugyan (fél évszázada még azonis röhögtek volna hogy a vízért... )
1.
1.
Noel Ryyka
lassan már a levegőért is fizetni kell...amúgy miért fizetnék a KIADÓNAK amikor azt a tartalmat amit veszek tőlük azt ők ingyen kapják a játékosoktól?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...