Superman visszatér a játékpiacra

Link másolása
Hiába nem áll jól a Brash Entertainment kiadó szénája, a Factor5 stúdió javában készíti az új Superman játékot next-gen grafikával és játékmenettel megtoldva.
Nem áll jól a Brash Entertainment kiadó szénája. A publisher elérte azt a bizonyos pontot, melyből bizonyos címeket kénytelenek eladni, melyeket korábban vásároltak fel húzós árakért. Ilyen a Jumper és a Space Chimps nevű mozifilmek alapján készült játékok, melyek hatalmas bukást hoztak a cég számára. Thomas Tull még a múlt hónapban lemondott vezetői állásáról és nyugdíjba vonult. Emellett, a hatalmas jogi procedúrák következtében több tucatnyi embert bocsátottak el.


Ha ez igaz akkor olyan jól hangzó játékok tűnhetnek el a süllyesztőbe, mint a Clash of the Titans, 300 és Superman, melyek mindegyike az azonos című filmeket venné alapul. Külön érdekesség, hogy a Brash Entertainment még márciusban szerződést kötött a Factor5 fejlesztő studióval, akik kezéből olyan remek játékok jöttek ki, mint a Star Wars: Rouge Squadron és a PS3 exluzív Lair. A megállapodás szerint a fejlesztőknek egy multi platform gammával kellett volna készülniük, mely a régi Superman filmek sztoriát dolgozza fel.


Amikor ez a megállapodás történt a Brash bejelentette, hogy a kiadó 40(!) mozi filmen alapuló játékfeldolgozást készített különböző külső cégekkel. A filmes studiók támogatásával és több millió dolláros háttérrel ekkor még hihetőnek is tűnt ez a hatalmas szám.

Most, hogy a nagyobb befektetők elhagyták a süllyedő hajót már nem biztos a cég jövője. Jelenleg azt sem lehet tudni, hogy az Factor5 által készített Superman és 300 sorsával mi lesz.

A Factor 5 munkatársai nem kommentelték a hírt és nem adtak arról tudomást, hogy be nem jelentett munkájuk egy Superman játék lenne.
7.
7.
Mast3rmind
6: Nincs elírva :). A Clash of the Titans egy elég régi film, melyben mitikus lények ellen küzdött a főszereplő, miközben annak életét még az istenek is megkeserítették. Bővebben: http://www.imdb.com/title/tt0082186/


7: Nem ők csinálják, de ő a kiadója.
6.
6.
shadow16
de a Brash entertainments csinálja a Prison Break the video gamet is nem???
5.
5.
Giga0509
Van 1 kis elírás,nem Clash of the titans hanem Crash.



5:igazad van,ha a spider man-ből tudtak yó játékot csinálni akkor ebből is,bár superman-t nem szeretem annyira mint pókembert :P
4.
4.
vergil
hát figyi sztem egy Superman-ból lehetne egy jó játékot csinálni csak sanos eddig nem sikerült nekik de sztem ha jól megcsinálják egy jó sztorival elérik azt amit a Spider-man Web Of shadow-al elértek mert én nem hittem volna hogy egy Spider-man játékból ennyit kilehet hozni de skierült nekik szal én reménykedek benn hogy jó gamma lesz jah de mondjuk a Spider-man 3 the game is jó játék volt meg még az Ultimate Spdier-man se volt rossz szal sztem lehet jó Super-man játékot is csinálni én reméynkedek benn hogy sikerül nekik
3.
3.
Teuton
1: arra én is kíváncsi lennék.
2.
2.
Slik
Nekem nagyon nem tetszett az a 2005-06 os Superman lehetetlen volt játszani vele túl nehéz volt egy szóban szar
1.
1.
Chavez
300-at szívesen megnézném milyen lenne PC-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...