Nagy Fable 2 bejelentés jövő héten

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Lionhead Studios bejelentette, hogy a következő hét folyamán minden Fable 2 rajongók számára egy hatalmas bejelentéssel készülnek a fejlesztőknél.
A Lionhead Studios bejelentette, hogy a következő hét folyamán minden Fable 2 rajongók számára egy hatalmas bejelentéssel készülnek a fejlesztőknél.

 
Peter Molyneux által megálmodott Fable 2 remekül teljesít az eladáspkat tekintve, valamint a rajongók részéről is pozitív visszajelzéseket kapnak a cég munkatársai. A stúdió szerint akkora bejelentésről van szó, hogy szólnak jó előre, nehogy valaki lemaradjon róla. Rengeteg elmélettel előállhatnánk, hogy vajon mi is lesz az, de inkább várjuk ki türelmesen a jövő hetet, amikor minden ki fog derülni.
12.
12.
Gael
Peter baratunk megint kitesz magaert,osszecsodit mindenkit,aztan meg bejelent egy kesest,amit nagyon sajnal majd:Tudjatok,jo kis DLC-t csinaltunk,300 uj csirkefaj(rugdosashoz),meg NEGY uj kutya.Toltsetek,toltsetek.Ja,es sajnos nem volt eleg ido befejezni oket,ezert mire letoltitek es elkezditek hasznalni is oket,az legalabb fel ora,addigra meglesz a Patch is:)
10.
10.
xbindics12
felegyi jah hát sztem most lesz délután

9.
9.
felegyi
A mai napon, vagyis volt egy ilyen hír hogy szerdáig tart szóval 0:01 perckor xD!
8.
8.
xbindics12
csősztök miko lesz ma wow sorsolás?? nem tudjátok előre is köszi
7.
7.
felegyi
"A stúdió szerint akkora bejelentésről van szó, hogy szólnak jó előre" - Nem hinném hogy egy DLC akkora nagy bejelentésnek számítana... De egy PC-s verzió annál inkább!
6.
6.
uszy
Dmr (2) igazad van. xD ez tényleg vicces
5.
5.
Chavez
Sztem meg a konzolos nagy bejelentéssel bejelentik még aPC-s megjelenést is:)
4.
4.
cemi
100 hogy a DLC lesz 360ra, de most komolyan ez hogy bejelentik elöre a bejelentést már vicc, akit érdekel az ugy is nyomon követi majd, és akit meg nem hát legalább má az is tudja.
3.
3.
Dr Kratos
Ne örüljetek,sztem jön az első DLC 360-ra ennyi !

Új,fegyók,acsik,varázslatok,küldetések !
2.
2.
Dmr
megjelenik PS3ra is :D
1.
1.
hunlord
Készül a PC-s átirat? Legyenazlegyenaz :)

(de am. ezt imádom: bejelentik a bejelentést :D)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...