Mozgásban a Merchants of Brooklyn

  • Írta: drip
  • 2008. november 14.
  • Hír
Link másolása
A Paleo Interactive FPS játékából is megérkezett az első mozgókép. Az már most biztos, hogy vérengzésből és erőszakból nem lesz hiány.
A Paleo Interactive FPS játékából is megérkezett az első mozgókép. Az már most biztos, hogy vérengzésből és erőszakból nem lesz hiány.


3100 körül járunk és a globális felmelegedésnek hála a víz egyre csak pusztít és pusztít, ennek hatására pedig a szárazföld szép lassan eltűnik a planétáról. Brooklyn sem kivétel ez alól, de a társadalmi rétegek megmaradtak: a gazdagok és hatalmasok fenn tanyáznak, míg a tömeg a mélységben nyomorog. A munkaerő segítségére pedig neandervölgyieket klónoznak, a maffia pedig meglátja a fantáziát bennük, így illegális verekedéseket szerveznek. A mi karakterünk is egy előember lesz, s mint a videóból kiderült az ellenfelet szinte atomjaira bonthajuk, persze a rajzfilm szerű grafikának hála a brutalitás még sem megy át realitásba.
9.
9.
xbindics12
7.
7.
brolin10
LOL neandervölgyivel kell játszani ez üt.
6.
6.
Dr Kratos
5.
5.
demon68
hát lehet rossz egy játék, amiben valakit egy letépett lábbal lehet agyonverni? grafikán még fejlesszenek és jöhet:D
4.
4.
Aramisz93
Ezen tisztán látszik, hogy Cell-shaded beütésű. Mellesleg beteg egy játék az biztos XD
3.
3.
Giga0509
Hát eddig olyan Duke Nukem 3D-s beütése van...az a tipikus "mészéslősszmindenkitakitlátsz" játék.Na és mivel a DK3D kedvenc volt,elképzelhető h még meg is veszem ezt a játékot :D
2.
2.
thurands
jól látom a végén? Cry Engine 2. Ha tényleg az akkor lool:D
1.
1.
FeroxX
de buta :) pedig az alap story miatt még lehetne jó is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...