Márciusban érkezik a Hydrophobia

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blade Interactive által fejlesztett Hydrophobia jövő márciusban fog megjelenni, legalábbis a fejlesztők állítása szerint, mondták el egy interjúban.
A Blade Interactive által fejlesztett Hydrophobia jövő márciusban fog megjelenni, legalábbis a fejlesztők állítása szerint, mondták el egy interjúban.


A játékban a vízen lesz a hangsúly, különböző rejtvényeket kell majd megoldanunk a segítségével. A fejlesztők elmondása alapján annyira élethű lesz a víz, hogy nem tudjuk majd megkülönböztetni a valóstól. A friss interjúban a fejlesztők elmondták, hogy a játék jövő márciusban fog megjelenni PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
9.
9.
FeroxX
Szebb környezetet stb meg lehet csinálni, de azt már meg is csinálták, a Crysis szigetjei még jó, hogy szebbek, mint a szürke belváros =)
8.
8.
MT Raze
Nem lehet szebb mint a valós, mert csak azt lehet megalkotni amit el tudsz képzelni. A valósnál hogy tudsz szebb grafikát elképzelni?
7.
7.
suti_88
ez szerintem is lehetetlen....olyan szép lehet mint a valóság, hiszen ha megnézel egy mai nagyköltségvetéső amerikai filmet, a cgi effektek tökéletesen beleillenek a valóságba, és ezek a látványeffektek még nem érkeztek meg sz.gépre, de majd egyszer megfognak, de szebb sose lesz mint a valós....max csak ugyanolyan...
5.
5.
Teuton
Kíváncsivá tettek...
4.
4.
MT Raze
O_o ez mi? Na mind1 azért lehet h jó lesz... de elég zavaros egy koncepció... bár ki tudja néha az ienekből lesznek jó játékok :)
3.
3.
ACDC 4ever
hát néztem képeket de azért még megtudom

különböztetni a valóságtól
1.
1.
IceColdKillah
A kép alapján eléggé Mass Effect-es lehet a környezet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...