Rekordokat döntöget az Aion

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Hatalmas érdeklődés övezi a játékot Koreában, ezt bizonyítja a fantasztikusan induló beta tesztelés is, ugyanis a rajongók elárasztották a szervereket már az első napon.
Hatalmas érdeklődés övezi a játékot Koreában, ezt bizonyítja a fantasztikusan induló beta tesztelés is, ugyanis a rajongók elárasztották a szervereket már az első napon.

Ugrás a galériához

Az NCSoft gondozásában már rengeteg fantasztikus játékot kaptunk, s ilyen lesz az Aion is. A beta tesztelés első napján megrohamozták a rajongók a szervereket, s kedd óta már több, mint 170 000 játékos kalandozik a veszélyekkel és varázslatos lényekkel teli világban. Koreában az eddigi legjobban rajtoló MMO az Aion, ám sajnos az európai megjelenésről, valamint a beta teszt kezdetéről még nincs semmilyen információnk, ám a koreai adatok bíztatóan hangzanak. Reméljük vaóban ennyire jóra sikerült a játék, s a következő esztendő folyamán mi is belevethetjük magunkat a kalandokba.

További információ a magyar rajongói oldalon található:
Aionhun.hu
13.
13.
nandmc
Tény h baromi újat nem lehet alkotni MMORPG terén, de az NCSoft mindig jó cuccokkal áll elő! Az egy dolog, hogy 1-2 cím nem arat nagy sikert, de azért a Lineage2 és a Guild Wars sokakat rabul ejtett. Nem mondom, hogy ez is ilyen lesz ... de kíváncsian várom h mi lesz belőle ...

Mindenesetre a kezdés bíztató!
12.
12.
lennyke
#11-12.



Az alap nem új, de mindegyik tartalmi rész tovább lett fejlesztve/gondolva, úgy lettek kibővítve ezek a dolgok, hogy a piacon lévő (vagy jövőbeni) játékokat nézve ezek egyedi megoldásnak számítanak.

Lehet nem korszakalkotó, totálisan új koncepción alapuló dolgok, amiket Xenon_prime leírt (azért lehetne pár olyan dolgot említeni a játékból, ami ide tartozhat), ettől függetlenül ilyen szinten megalkotva ezeket a dolgokat még sehol máshol nem láthattuk.

Legjobban egy példával lehetne szemléltetni:

Autók is általában hasonló alkatrészekből állnak össze, de azért egy Suzuki és egy Ferrari között van pár igen nagy különbség...
11.
11.
bitbandita
9#: mind szép és jó (de tényleg, ezek klassz dolgok) amiket fölsoroltál, csak ezek nem újítások. Semmi új nincs ezekben.
10.
10.
siedrenn
#9 igazából,amiket felsoroltál, repülés,comborendszer,árnyalt karaktergenerálás... ez már mind volt máshol is,nem nevezném újdonságnak.
9.
9.
Dari
4.:

pontazert m,ert koreaban van asok kocka, sokan jatszanak vele, nem bukhat akkorát
8.
8.
Xenon_prime
#6: azért van benne rengeteg újítás amit eddig nem látott az ember.

Alapkoncepciót meg naon nehéz változtatni, ilyen az mmo, teljesen nem lehet mást alkotni. És ha lenne is elég 5letük egy ilyen megvalósítására túl kockázatos lenne nekik megvalósítani, mivel elbukhat az egész ezért is követik a jól bevált recepteket.



2. dolog egy kis ízelítő: a repülés (bár ezt te is tudtad már :)), kombórendszer, karakteregyediség (ezer csúzska és beállítás segít a karaktergeneráláskor + a cuccok statjait is hihetetlen részletesen variálhatod), harci pozíció (felszerelésed megváltozik, vagy a színét megváltoztatja ha ilyen pozícióba kerül), abyss ahol még a dungeonokban is meglephet a másik frakció...



nem akarom a fórumot teliírni, a sok apróság miatt ennyire jó ez a játék, mint ahogy mondani szokás sok kicsi (bár vannak nagyobb újítások is) sokra megy! És még nem említettem a grafot és az olyan skilleket amiktől az ember tátva marad (megfogod az ellent és a földhöz vágod amit kísér egy óriási csattanás is vagy az önmagát megsokszorosító íjász)
7.
7.
JOK
Azért ne várjatok minden évben forradalmi ujításokat. Nézzétek csak meg pl. a mai filmeket, egyszerüen kifogytak az ötletekből mert már mindent megvalósítottak csak nagyon ritkán látni tényleg valami merőben újat. Vagy ottvannak pl. a belsőégésű motorok amik már 100 éve léteznek és ezidáig csak fejlesztgették őket finomítottak rajtuk de még mindig ritka szar a hatásfokuk és gyengék is. Najo bocs hogy kicsit eltértem a témától csak hangsúlyozni akarom hogy nem egyszerű új dolgokat kitalálni ha lenne ötleted is akkor oszt meg és csak aztán ócsárold a fejlesztőket.
6.
6.
lennyke
Bár nem hoz forradalmi újításokat (azért van benne rengeteg új és rendkívül érdekes dolog), a legnagyobb erőssége, hogy minden elemében sugárzik róla a minőség. Ismerős alapokon nyugszik, de azokat továbbfejlesztve, újakkal megtoldva olyan játékélményt képes produkálni, ami igencsak kiragadja a többi játék közül.

Egyszerűen minden FUN a játékban, ÉLVEZETES játszani vele. Nem is tudom melyik játék volt utoljára olyan, ami valamilyen módon ezt tudta kínálni az embereknek.

5.
5.
Optimus Prime
#1: pontosabban mitől olyan jó? Tudom, hogy kap pár újítást, mint a légi csata, amire kíváncsi lennék.



A koreai nagy játékokkal az a "baj", hogy ott szinte csak MMO van, ott ez olyan tömeg cikk, mint nálunk a valóság showk - és talán minőségben is hasonlók. A legtöbb egy kaptafára épül, de ez manapság minden MMO-ra igaz, ami ebből megpróbál kilépni - pl. Tabula Rasa - az megbukik.

Szerintem nem questek, háttársztori vagy harcrendszer terén kéne alakítgatni az MMO-kat, hanem alapkoncepcióban. Jómagam nem egy MMOt próbáltam, de az 5-10 szint után mind egyhangúvá és monotonná válik.
3.
3.
MT Raze
Félre ne értsél nem vok rasszista v iesmi. Viszont távol-keleten sok a kockat (több mint nálunk vaze!) és nem pont az mmorpg-mániásokat kell megkörnyékezni akik egy gyengébb minőségű cuccokon is napi 2 napot kockulnak.
2.
2.
MT Raze
-_-" Korea. Na mind1 lehet h jó lesz...
1.
1.
Xenon_prime
Hajrá Aion! Azok a magyarok, akik részt tudnak venni az OB-ban, vagy már játszottak vele, azt állítják kétkedés nélkül h minden elvárást teljesít, sőt felül is múl és az információk sem átverések!



Jövőre jöhet a menet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...